Βάνα Μπάρμπα: «Δεν με ενδιαφέρει το χρήμα σαν χρήμα»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν με ενδιαφέρει το χρήμα σαν χρήμα»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα χρήματα και όχι μόνο.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στο μέλλον και στα όνειρα που κάνει για την κόρη της, την επιστροφή στο θ΄πεατρο και την ανάγκη της να προσφέρει στους ανθρώπους.

Ποια είναι η αλήθεια, τελι­κά με το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο;

Έχω ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι δεν είναι δικό μου, ήταν του αγαπημένου μου φίλου και απλά το νοίκιαζα για να κά­νουμε διακοπές. Όταν βγήκα και είπα στην τηλεόραση όχι δεν έχω χρήματα για να πληρώσω τους μπογιατζή­δες ήταν αλήθεια. Όλα τα πάμε κομμάτι κομμάτι, οι εποχέδ πλέον δεν είναι οι ίδιες με παλιά. Ειδι­κά εγώ, που δεν ήμουν σε φάση που μπορούσα να δουλέψω.

Ποια είναι τα όνειρα της Βάνας Μπάρμπα για το μέλλον;

Γενικότερα έχω ένα όνειρο, για τους Έλληνες, γι' υτό ασχολούμαι με τα ιδρύματα, έχω ένα σω­ματείο, τη «Δύναμη Ζωής», μέσω του οποίου ήδη έχω κατα­φέρει πάρα πολλά και έχω μεγάλες προσδοκίες για αυτό. Η τελευταία μου δουλειά θα ήταν με το δήμο Αθηναίων, με τον οποίο θα κάναμε μία συναυλία για τουε «Γιατρούς του Κόσμου». Έγινε όλο αυτό με τον κορονοϊό και το αναβάλαμε, θα το κάναμε με τον εξαιρετικό δήμαρχο κύριο Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν δίπλα μας, προκειμένου να μαζευτούν χρή­ματα για τους «Γιατρούς του Κόσμου».

Τι σχέση έχετε με το χρήμα. Τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν με ενδιαφέ­ρει το χρήμα σαν χρήμα. Με ενδιαφέρει να έχω τα απαραίτητα για να ζούμε με την κόρη μου και γι' αυτόν το λόγο και από τη νέα μου παρά­σταση, όταν ανέβει με το καλό, ένα ποσό των εσόδων θα πάει σε ένα ίδρυμα για τα παιί με καρκίνο. Το χρήμα δεν μπορεί να μας κρατήσει ευτυχισμένους, απλά μας κάνει να είμαστε αξιοπρεπείς. Από εδώ και πέρα, με ενδιαφέ­ρει να δω το παιδί μου στο πανεπιστήμιο, να ξαναμπώ στο θέατρο και να κάνω κάποια πράγ­ματα, παίρνοντας σαν μεροκάματο μόνο όσα έχω ανάγκη και δίνοντας τα υπόλοιπα σε ιδρύματα.

Η κρίση ηου περάσαμε παγκοσμία με τον κο­ρονοϊό έπληξε πολύ το χώρο της υποκριτικής.

Ναι και γι' αυτόν το λόγο είμαστε σε συζητήσεις για μία μεγάλη συναυλία, της οποίας τα έσοδα θα πάνε στο Σωματείο των Ηθοποιών, όπου και εκείνοι, εν μέσω κορονοϊού, πέρασαν και περ­νάνε δύσκολα. Όραμα και όνειρο μου είναι να μπορώ να δημιουργώ και να βοηθώ ανθρώπους που έχουν ανάγκη! Τα έχω ζήσει όλα και τα έχω χορτάσει όλα, πλέον με ενδιαφέρει να βοηθάω τους άλλους να μπορούν να χαμογελάσουν και να ξέρω ότι έχω βάλει έστω και ένα μικρό λιθαρά­κι. Από κάθε μου δουλειά θα πηγαίνει ένα μέρος των εσόδων μου στους καρκινοπαθείς, στο ίδρυ­μα «Ηλιαχτίδα», στους ηθοποιούς.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved