Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί
Showbiz

Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί

Με ειλικρίνεια μίλησε η Βίκυ Κουλιανού.

Η ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε στις σχέσεις της και πώς αυτές δεν εξελίχθηκαν σε κάποιον γάμο, ενώ ακόμη μίλησε για την απιστία και το ενδεχόμενο να παντρευτεί στο μέλλον.

Προσωπική ζωή έχεις;

Εννοείται πως έχω προσωπική ζωή, άλλεδ φορές είμαι μόνη μου, άλλες σε σχέση. Αυτό το διάστημα δεν είμαι σε κάποια σχέση, είμαι μόνη μου και το απολαμβάνω, είναι από επίλογή.Ήμουν σε σχέση πριν από κάποιους μήνες, τώρα δεν είμαι. Συνήθως ποτέ δεν μαθαίνουν τις σχέσεις μου, δεν τους κρύβω, ζω φυσιολογικά, αλλά δεν θα πάρω τον άνθρωπο που είμαι μαζί και να τον σέρνω στα κοσμικά, δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε παλαιότερα, με μεγάλες μου σχέσεις. Στο παρελθόν, ίσως με κάποια σχέση μου που ήταν 7 χρόνια, οπό­τε έγινε αναπόφευκτα. Συνήθως δεν είναι επώνυμοι, όποτε δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Με τον καιρά να περνά, έρχεσαι πιο κοντά στην ιδέα του γάμου;

Αυτό είναι θέμα τύχης, ποτέ δεν ήμουν αντίθετη με την ιδέα του γάμου, αλλά ποτέ δεν το κυνηγούσα κιόλας.

Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτείς;

Θα μου άρεσε πάρα πολύ να παντρευτώ, αρκεί να ήμουν μ' έναν άνθρωπο που θα αισθανόμουν ότι βρήκα το σύντροφο μου. Φυσικά θα μπορούσα να πα­ντρευτώ αν βρω τον άνθρωπο μου, να συμβιώσω, για­τί είμαι των μεγάλων σχέσεων. Είμαι δοτική, προσέχω το σύντροφο μου, του μαγειρεύω... Δεν είμαι κάποια που δεν μου αρέσουν οι σχέσεις, πάντα είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι θέμα τύχης κι εμπειριών να θέλουν κι οι δυο να το πάνε σε γάμο.

Πόσεις προτάσεις γάμου έχει δεχθεί;

Έχω δεχθεί τρεί=ς προτάσεις γάμου, αλλά δεν ήταν για να γίνει, ήταν λάθος η στιγμή της σχέσης το δι­άστημα αυτό, λάθος η εποχή. Η σχέση τελείωνε κι εμείς θέλαμε να την αναζωπυρώσουμε, αλλά δεν κάνεΐις έτσι ένα γάμο.

Έφευγες πρώτη από τη σχέση;

Έχω φύγει πρώτη, έχουμε φύγει και ταυτόχρονα. Έχει συμβεί και να με αφήσουν. Δεν έχει νόημα να είσαι κάπου που θα ταλαιπωρηθειις.

Σ' έχουν απατήσει;

Γιατί, θα το ήξερα; Δεν το γνωρίζω, θεωρώ ότι δεν με έχουν απατήσει, από την άλλη μεριά, δεν έχω ποτέ αισθανθεί κάτι τέτοιο.

Μπήκες, κάποια στιγμή, σε πειρασμό ν' απατήσεις;

Όχι, είμαι πάρα πολύ παραδοσιακή στις σχέσεις μου, αλλά κι ως άνθρωπος. Ούτε καν το έχω σκεφτεί. Όταν είμαι σε μια σχέση, είμαι εκεί, τελεία. Όταν θέλω να φύγω και τα πράγματα δεν είναι καλά, φεύγω και βλέπω τι κάνω. Έχω μείνει χωρίς σχέση 8-9 μήνες, μπορεί και χρόνο. Αν κάτι δεν μου αρέσει, προτιμώ να είμαι μόνη μου. Αυτόν τον καιρό γύρω στους 6 μήνες.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved