Αυτή την ερωτική εξομολόγηση με θέα την Άνδρο θα τη ζηλέψετε!
Showbiz

Αυτή την ερωτική εξομολόγηση με θέα την Άνδρο θα τη ζηλέψετε!

Ερωτική εξομολόγηση και καυτά φιλιά με θέα την Άνδρο για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και δεν είναι η… Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος!

Είναι τρελά ερωτευμένοι και πριν λίγο καιρό παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Πριν τη γέννηση της κόρης τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας και σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι και με θρησκευτικό γάμο και θα έκαναν μαζί και βάφτιση της κόρης τους, που θα πάρει το όνομα Σταυρούλα, το όνομα δηλαδή της μητέρας του ηθοποιού όμως τα σχέδια τους αναβλήθηκαν λόγω καραντίνας.

Και μπορεί τα σχέδια τους να αναβλήθηκαν, έκαναν όμως τις πρώτες τους βουτιές στην πανέμορφη Άνδρο έχοντας μαζί τους φυσικά την κορούλα τους.

Μάλιστα, απαθανάτισαν μία υπέροχη στιγμή, τη στιγμή που αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί με θέα το Μπατσί της Άνδρου και η γυναίκα του ηθοποιού είπε τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια στον άντρα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της: «Αυτό το άτομο μπήκε στη ζωή μου από το πουθενά και ξαφνικά σημαίνει τα πάντα για μένα».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιο ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ αλλά και υπέροχες φωτογραφίες του από την καθημερινότητά του με την κορούλα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved