MasterChef: Ηθοποιός δηλώνει ότι θέλει να πάει στο show μαγειρικής
Showbiz

MasterChef: Ηθοποιός δηλώνει ότι θέλει να πάει στο show μαγειρικής

Μια απρόσμενη δήλωση έκανε γνωστός ηθοποιός για το MasterChef.

Το reality show του star channel έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, ενώ πολλοί είναι κι οι celebrities που το παρακολουθούν με πάθος. Όπως ο ηθοποιός που παραχώρησε συνέντευξη στη Δήμητρα Καλφούτζου και στη «Φωλιά των Κου Κου».

Αρχικά, είπε πιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει για μια κοπέλα, λέγοντας: «Έχω διανύσει πολύ μεγάλη απόσταση για να τις αφήσω απλά –επειδή ήξερα ότι περνάει δύσκολα- μία σοκολατίνα και να φύγω».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην προβολή της προσωπικής του ζωής: «Η ζωή του καλλιτέχνη είναι κομμάτι και της δημόσιας προβολής. Ο κόσμος θέλει να ξέρει. Στην Ελλάδα είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Τώρα αν ο κόσμος θέλει να ξέρει και κάτι παραπάνω, δεν πειράζει».

Η κουβέντα, όμως, έφτασε και στο MasterChef, με τον Ρένο Ρώτα να αποκαλύπτει, ότι θα δήλωνε συμμετοχή «Η μαγειρική μου αρέσει. Την έμαθα από το Masterchef. Είμαι φανατικός και στήριζα Βαρθαλίτη γιατί είναι καναλάρχης… Θα πήγαινα στο MasterChef αν γίνει celebrity edition».

Τέλος, αν έχεις απορία τι συμβαίνει με εκίνον και την Κλέλια Ανδριολάτου, ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε πως η σχέση τους έχει πλέον ολοκληρωθεί κι έχει μπει η τελεία, οπότε αν τον είχες βάλει στο μάτι έχεις ελπίδες!

Ακολουθούν φωτογραφίες

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved