Ελένη Χατζίδου: Η πρόβα νυφικού και η εντυπωσιακή βέρα της!
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Η πρόβα νυφικού και η εντυπωσιακή βέρα της!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύονται στις 19 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και την κόρη τους!

Η Ελένη Χατζίδου έκανε πρόβα νυφικού και μίλησε και στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Δεν ήρθαμε με τον Ετεοκλή στην πρόβα νυφικού, είπαμε να κρατήσουμε και κάτι. Τα λέμε όλα μεταξύ μας και τα μοιραζόμαστε και με τον κόσμο και μας αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο αλλά τουλάχιστον το νυφικό μου να το κρατήσω να το δει ο Ετεοκλής εκείνη την ημέρα και ο κόσμος που θα το δει από τις φωτογραφίες μας. Ο γάμος θα είναι κλειστός, θα είναι λίγα άτομα. Θα είναι πάρα πολλοί φίλοι μας, συγγενείς, άνθρωποι που ξέρουμε ότι μας αγαπάνε και τους αγαπάμε, που μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ. Θα το κάνουμε στο πιο μαζεμένο και μετά θα κάνουμε ένα γλέντι για όλους.»!

Και υπογράμμισε: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ, θέλουμε να το ζήσουμε, θέλουμε να βαφτίσουμε το παιδάκι μας γιατί θα κάνουμε και την βάφτιση μαζί. Θα το κάνουμε όλο όπως πρέπει, σύμφωνα με την θρησκεία μας. Όταν έγινε η πρόταση για την εκπομπή, φοβήθηκα πως θα τα προλάβω όλα, αλλά είναι μια ευκαιρία και ήθελα να το κάνω. Ο μπαμπάς μου θα με συνοδεύσει στην εκκλησία και έχω βρει και το τραγούδι που θα χορέψουμε. Θέλω να είναι η καλύτερη βραδιά της ζωής μας»!

Εσείς το είδατε το νυφικό της Ελένης Χατζίδου αλλά και τη βέρα που φορά; Δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved