Μόνο αυτή θα μπορούσε να βγει έξω με αυτή την πανάκριβη μάσκα! (Photos)
Showbiz

Μόνο αυτή θα μπορούσε να βγει έξω με αυτή την πανάκριβη μάσκα! (Photos)

Έχει χρήματα και δεν διστάζει να μας το θυμίζει με αυτά που επιλέγει να φοράει στην καθημερινότητά της, είτε είναι ρούχα, είτε αξεσουάρ!

Πρόκειται για την Γουάντα Νάρα, την σέξι σύντροφο του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού, Μάουρο Ικάρντι.

Η Γουάντα Νάρα, δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου όχι απλά είναι δημοφιλής αλλά μετρά και μερικά εκατομμύρια followers.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρόσφατα ανακοίνωσε την αγορά του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού από την Ίντερ και η οικογένεια Ικάρντι πριν από λίγες ημέρες μετακόμισε μόνιμα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Μάουρο Ικάρντι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην Παρί -ήταν δανεικός από τους νερατζούρι- και έτσι οι Παριζιάνοι κίνησαν τις διαδικασίες για να τον αγοράσουν.

Ο Αργεντινός φορ θα παραμείνει στο Παρίσι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και μαζί με την σύζυγό του, Γουάντα Νάρα, έψαξαν να βρουν το ιδανικό σπίτι για να μείνουν μαζί με τα πέντε παιδιά τους.

Και μπορεί να άλλαξε χώρα, όμως, οι αναρτήσεις της Γουάντα Νάρα, έχουν το ίδιο περιεχόμενο.

Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε σε πολλούς η επιλογή της να φορέσει μια πανάκριβη μάσκα για προστασία από τον κορονοϊό, δημιουργία πολύ γνωστού οίκου και να ποζάρει με αυτή, βγάζοντας μια selfie στον καθρέφτη.

Δείτε την σχετική φωτό στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved