Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έχει μείνει μισός – Η θεαματική αλλαγή του
Showbiz

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έχει μείνει μισός – Η θεαματική αλλαγή του

Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Έχει μείνει μισός! Αδυνάτισε τόσο πολύ που η αλλαγή του είναι θεαματική!

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ είχε αποκαλύψει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι έκανε πέρυσι χειρουργείο για να χάσει τα περιττά κιλά.

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως» είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το Πρωινό «Ο Γιάννης είχε να δημοσιεύσει στο facebook του από τον Νοέμβριο του 2019 γιατί δεν ήθελε να φανεί η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.» και δημοσιογράφος της εκπομπής, είχε υπογραμμίσει: «Εγώ μιλούσα μαζί του γιατί θα κάνει μία φωτογράφιση και μου έλεγε «δεν έχω ρούχα να βάλω…»!».

Η απώλεια κιλών είναι μεγάλη. Και μπορεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να δήλωνε ότι έχασε 46 κιλά τότε, τώρα έχει χάσει 60 κιλά και είναι πράγματι άλλος άνθρωπος!

Ο ίδιος αποκάλυψε στο Galaπως κατάφερε να χάσει 60 κιλά. «Ξέρω ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν το θέμα της υπερβολής των κιλών τους. Ήταν απόφαση ζωής να κόψω το στομάχι μου κατά 80%. Μετά από αυτό διαπιστώνω ότι καθόλου δεν μου λείπει το φαγητό. Κάπνισα από τα 34, το έκοψα πριν από 7 χρόνια και σήμερα κάνω μόνο ηλεκτρονικό. Η άθληση συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινότητά μου. Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τις επιλογές μου».

Δείτε το πριν και το μετά και θα τα χάσετε και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved