Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ηλία Βρεττού! Τη γνώρισε και στη μαμά του!
Showbiz

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ηλία Βρεττού! Τη γνώρισε και στη μαμά του!

Κρατούσε, όπως φαίνεται για πολύ καιρό κρυφή ο Ηλίας Βρεττός τη νέα του σχέση. Και τώρα, όχι μόνο αποκαλύφθηκε ποιο είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά αλλά και ότι το βλέπει πολύ σοβαρά αφού τη γνώρισε και στη μαμά του!

Και δεν το λέμε απλά εμείς αλλά έχουμε και... αποδείξεις αφού στην πρόσφατη πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο Frangelico όπου θα εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τη Χριστίνα Μηλιού και την Ελένη Δομάζου, η όμορφη σύντροφός του ήταν εκεί και μάλιστα καθόταν και τα έλεγε με τη μητέρα του τραγουδιστή.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Ηλία Βρεττό εξεπλάγησαν ευχάριστα μιας και για πολύ καιρό παρέμενε μόνος ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε όλοι αφού ο ίδιος είχε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να μην απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή.

Επειδή, όμως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και επειδή μερικά πράγματα, όσο και αν θέλει κανείς, δεν μπορεί να τα κρύψει, στην πρεμιέρα του νυχτερινού μαγαζιού τα βλέμματα όλων στράφηκαν πάνω στην όμορφη ξανθιά καλλονή η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Άδικα όμως αφού από τη στιγμή που μπήκε στο μαγαζί και κάθισε δίπλα στη μητέρα του τραγουδιστή, έγινε το θέμα συζήτησης όλων, κυρίως λόγω της ιδιαίτερα καλής σχέσης που έχει αναπτύξει με ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Ηλία Βρεττού.

Δείτε φωτογραφίες της νέας αγαπημένης του Ηλία Βρεττού στην παρακάτω gallery:

Κατά τα άλλα, η πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών πήγε περίφημα και φυσικά την παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες, φίλοι τους, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Μάνος Ιωάννου αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν Μενιδιάτης και Βρεττός μοιράστηκαν την πίστα και οδήγησαν όλους τους θαμώνες σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι μέχρι το πρωί.

Δείτε στιγμιότυπα από την όμορφη και λαμπερή πρεμιέρα στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved