Μπουρδούμης-Δροσάκη: Το after wedding γεύμα με τους στενούς συγγενείς! (pics)
Showbiz

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Το after wedding γεύμα με τους στενούς συγγενείς! (pics)

Μόλις λίγες ώρες μετά τον μυστικό τους γάμο που έγινε στα Βραχναίικα στην Πάτρα, οι νεόνυμφοι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη οργάνωσαν ένα after wedding γεύμα για τους στενούς συγγενείς και τους κουμπάρους τους. 

Το ζευγάρι που είχε ανακοινώσει τον γάμο του μέσα στον μήνα, παντρεύτηκε σε πολύ κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την Πάτρα.

Και μετά τον όμορφο γάμο του, το ζευγάρι προσκάλεσε λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς σε μία από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Πάτρας, τα Βραχναίικα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ευτυχισμένη του στιγμή.

Σήμερα, μόλις λίγες ώρες μετά το όμορφο γεγονός, οι νεόνυμφοι οργάνωσαν και ένα καθιστό γεύμα για τους στενούς συγγενείς και συγκεκριμένα για τους γονείς και τα αδέλφια τους αλλά και τους κουμπάρους τους, τη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη και τον ηθοποιό Άγγελο Μπούρα στην ίδια περιοχή όπου τα χαμόγελα και η ευτυχία περίσσευαν. Μάλιστα, τόσο η Λένα Δροσάκη όσο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασαν όμορφες φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές τους θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους που είναι εμφανής στα χαμόγελά τους.

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved