Φωτογραφίες από το πιο ερωτικό καλοκαίρι Σουλτάτου - Λασκαράκη
Showbiz

Φωτογραφίες από το πιο ερωτικό καλοκαίρι Σουλτάτου - Λασκαράκη

Το καλοκαίρι για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο ξεκίνησε και απ’ ότι φαίνεται το ζευγάρι έχει σκοπό να το απολαύσει στο έπακρον.

Οι δυο τους γιόρτασαν, μάλιστα, τον ένα χρόνο έγγαμου βίου στις 29 Απριλίου κι έτσι αυτό το καλοκαίρι έχει και μια άλλη νότα για εκείνους.

Το ζευγάρι, λοιπόν, βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, απ’ όπου κατάγεται ο γνωστός σεφ και φαίνεται ότι περνάει όμορφα, καθώς η φύση και ο απλός τρόπος ζωής είναι κάτι που τους προσφέρει χαρά. Απολαμβάνουν τη θάλασσα, το φυσικό κάλλος και τις ομορφιές του νησιού και είναι βέβαιο πως θα γεύονται τις πεντανόστιμες παραδοσιακές συνταγές του ευλογημένου αυτού τόπου. Ίντα να πεις, θα ‘ρθει η ώρα να πάμε κι εμείς τις διακοπές μας!

Η Βάσω Λασκαράκη, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας έδωσε μια γεύση από το νησί και την απόδρασή τους. Η δημοφιλής ηθοποιός κοινοποίησε φωτογραφίες από τις βόλτες τους στη φύση, από τις θάλασσες που επισκέπτονται, από τις βόλτες τους στην πόλη και το λιμάνι, και μας έκανε να θέλουμε να βρεθούμε κι εμείς εκεί!

Μάλιστα, δεν δίστασε να κοινοποιήσει φωτογραφία του συζύγου της να παίζει με το φτυαράκι του. Μια εικόνα που έκανε τους followers της να της αφήσουν χιλιάδες likes και πλήθος από σχόλια, και τον Λευτέρη Σουλτάτο να της γράφει: «Ρεζίλι με έκανες», με εμφανή δόση χιούμορ. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει...

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, δημοσίευσε ένα βίντεο από τις ομορφιές του νησιού, το οποίο ομολογουμένως σε παρασύρει και σε ταξιδεύει!

https://www.instagram.com/p/CBlsmSzpiSs
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved