Νίκη Σερέτη: Απαντά στη δημόσια συγγνώμη του πρώην της, Γιάννη Παπαμιχαήλ
Showbiz

Νίκη Σερέτη: Απαντά στη δημόσια συγγνώμη του πρώην της, Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ζήτησε συγγνώμη από δύο πρώην αγαπημένες του, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου.

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δύο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δύο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που οι σχέσεις αυτές δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγνώμη. Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια.

Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα 35 -40 και άλλο στα 50, όπου ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα.

Όταν είμαστε 20 βλέπουμε τα 50 σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο θα είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου», ανέφερε στο περιοδικό Gala ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Kαι η Νίκη Σερέτη έμαθε για τη συγγνώμη του Γιάννη Παπαμιχαήλ μέσα από την εκπομπή, Happy Day: «Αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, αν έχω να πω κάτι στον Γιάννη, θα το πω στον ίδιο. Να είναι καλά πάντως αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο».

Δείτε την απάντησή της στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved