Ελένη Μενεγάκη: Η αγκαλιά στον Άγγελο και τα πλάνα με τις κόρες της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η αγκαλιά στον Άγγελο και τα πλάνα με τις κόρες της

Φινάλε για την Ελένη Μενεγάκη  από τον Alpha και την τηλεόραση μετά από τριάντα χρόνια πορείας έχοντας στο πλευρό της τα τέσσερα παιδιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ήταν στο πλατό η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, λύγησε και πήγε στην αγκαλιά των παιδιών της και του άντρα της.

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε το πλατό και πήγε πίσω από τις κάμερες εκεί που ήταν η οικογένειά της… Αφού φίλησε τον άντρα της ζωής της, έτρεξε στα παιδιά της… και έτσι είδαμε πρώτη φορά πλάνα με τα παιδιά της λίγο πριν το φινάλε της από την tv!

H παρουσιάστρια έτρεξε στην αγκαλιά του πρώτου της παιδιού, στον Άγγελο Λάτσιο. Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μεγαλώσει, είναι πια σχεδόν 18 χρονών και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του, Γιάννη! Ο Άγγελος Λάτσιος όπως θα δείτε στα παρακάτω πλάνα έχει αδυνατίσει, έχει διαφορετικό look και είναι ένας κούκλος!

Στη συνέχεια πλησίασε τις τρεις κόρες της, την Βαλέρια καιτην Λάουρα Λάτσιου και την Μαρίνα Παντζοπούλου… που και οι τρεις έχουν χαρακτηριστικά της ωραίας μαμάς τους, της Ελένης Μενεγάκη!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τα παιδιά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved