Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας ξεναγεί στο καταφύγιό του στην Αίγινα
Showbiz

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας ξεναγεί στο καταφύγιό του στην Αίγινα

Ερωτευμένος με το νησί της Αίγινας είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, αφού αποτελεί ένα μέρος που τον ηρεμεί και τον γαληνεύει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος έχει κατορθώσει να βρει αυτό που λέμε επίγειο παράδεισο και τον επισκέπτεται με μεγάλη συχνότητα. Μάλιστα, κατά την περίοδο της καραντίνας, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να βρεθεί εκεί και να απομονωθεί, κάνοντας πράγματα που τον ευχαριστούν και που στην Αθήνα δεν του δίνεται η δυνατότητα με μεγάλη ευκολία.

Βόλτες στην φύση, περίπατοι με θέα την θάλασσα και τους κάμπους, διάβασμα στην παραλία και απόσταση από την βοή της πρωτεύουσας και τους τρελούς ρυθμούς της ψηφίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Και για τον λόγο αυτό, επέλεξε να έχει την εξοχική του κατοικία στην Αίγινα.

Μέσα από το account του στο instagram, λοιπόν, μας έχει ταξιδέψει στα μέρη που αγαπά, μας έχει ξεναγήσει στις ομορφιές του νησιού και μας έχει γνωρίσει το μέρος μέσα από τα δικά του μάτια και την δική του φωτογραφική ματιά. Οι λήψεις του είναι εντυπωσιακές και μέσα από την απλότητά τους αναδεικνύεται το μεγαλείο της ελληνικής γης και των vibes που υπάρχουν στον πανέμορφο τόπο μας.

Αν, λοιπόν, θέλεις να «βρεθείς» κι εσύ στην Αίγινα, έστω και μέσω αυτού του άρθρου, τότε δεν έχεις παρά να δεις τις ακόλουθες φωτογραφίες δια χειρός και ματιών Γιώργου Καπουτζίδη. Have a nice tour!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved