O Νίκος Βέρτης έχει την ωραιότερη αντρική στιλιστική εμμονή και διδάσκει
Showbiz

O Νίκος Βέρτης έχει την ωραιότερη αντρική στιλιστική εμμονή και διδάσκει

Αδιαμφισβήτητα ο Νίκος Βέρτης αποτελεί έναν από τους πιο καλοντυμένους άντρες της ελληνικής showbiz και η εμμονή του έχει κάτι να σου πει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος επέστρεψε στην αθηναϊκή διασκέδαση, είναι ένας άντρας που ξέρει από στυλ και όσες φορές τον έχουμε δει έχει κερδίσει την θετική μας ψήφο με τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Το αντρικό look, αν με ρωτάς, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λιτό γίνεται. Ένας άντρας δεν χρειάζεται «φασαρία» για να εντυπωσιάσει. Αντιθέτως, όταν επιλέγει γήινα χρώματα, ωραία υφάσματα και πάνω απ’ όλα ρούχα στο σωστό νούμερο, τότε κάνει τη διαφορά.

Ο Νίκος Βέρτης, λοιπόν, είναι από εκείνους που κάνουν τη διαφορά, είτε επιλέγει casual looks είτε πιο formal. Έχει, όμως, μια στιλιστική εμμονή που για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του θα έπρεπε να είναι εμμονή! Για τι πράγμα πρόκειται; Η απάντηση είναι το κουστούμι. Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στα κουστούμια και μάλιστα δεν υπάρχει live εμφάνιση που να μην περιλαμβάνει έστω ένα.

Μάλιστα, στην πρόσφατη πρεμιέρα του το κουστούμι που του σχεδίασε ο Δημήτρης Πέτρου είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο elegant που θα δεις. Άλλωστε, ο εν λόγω σχεδιαστής ειδικεύεται σε αυτά και το ταλέντο του εμπιστεύονται πολλοί Έλληνες celebrities. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποια από τα κουστούμια που έχει φορέσει κατά καιρούς ο Νίκος Βέρτης και σου τα παρουσιάζουμε. Αν είσαι άντρας πάρε ιδέες και εμπνεύσου από τις επιλογές του, ενώ αν είσαι γυναίκα πάρε κι εσύ ιδέες για ένα δώρο στον σύντροφό σου. Και να ξέρεις πως θα το εκτιμήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved