Ο Νίκος Ψαράς κατακεραυνώνει τα reality shows
Showbiz

Ο Νίκος Ψαράς κατακεραυνώνει τα reality shows

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και τον χώρο του θεάτρου, ωστόσο ο Νίκος Ψαρράς θεωρεί ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πως πιστεύει ότι θα είναι η επόμενη μέρα στο χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και στα ριάλιτι λέγοντας πως κανείς δε θέλει να δει άλλες εκπομπές μαγειρικής.

Ο κορονοϊός πάγωσε πολλές θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, αλλά και της ερχόμενης σεζόν. Σας φόβιζα αυτή η κρίση στην τέχνη;

«Με φοβίζει το αβέβαιο! Με φοβίζει το ότι δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν ανοιχτά θέατρα του χρόνου και οι παραγωγοί θα ρισκάρουν να μην παίζουν με 100% πληρότητα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είναι μια μπόρα που θα περάσει γρήγορα. Εύχομαι ένα πράγμα μόνο: να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι αυτή την κατάσταση και μειωθούν οι θέσεις εργασίας, αλλά και οι απολαβές! Είμαστε πολύ κουρασμένοι οι Έλληνες. Με το που πήραμε μια ανάσα, ξαναβρεθήκαμε κάτω από τον βυθό. Θέλουμε δύναμη, θέλουμε να έχουμε καλή ψυχολογία, δεν μπορούμε άλλη στεναχώρια».

Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η επόμενη μέρα για την τηλεόραση;

«Η τηλεόραση είναι μια συντροφιά σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένα μέσον το οποίο γίνεσαι οικείος, μπαίνεις στο σαλόνι του κάθε τηλεθεατή όποτε αυτός θελήσει και το λαχταρήσει. Χαίρομαι που ξανάρχισαν η μυθοπλασία και τα σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, γιατί είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε επαναλήψεις. Και δεν μιλάω μόνο για το κομμάτι των ηθοποιών. Υπάρχει ένα τεράστιο συνεργείο ανθρώπων που δουλεύουν κάθε φορά για μια παραγωγή, αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες. Η δουλειά πρέπει να υπάρχει. Από ένα σίριαλ θρέφονται τουλάχιστον 100 οικογένειες! Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει η μυθοπλασία, γιατί όσο γίνονται σίριαλ τόσο θα ανεβαίνουν τα στάνταρ και οι απαιτήσεις, θα υπάρχει ανταγωνισμός και ο καθένας θα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο του».

Τη νέα σεζόν όμως τα ριάλιτι προγράμματα θα κάνουν λίγο πέρα τη μυθοπλασία..

«Τα ριάλιτι έχουν κουράσει παρά πολύ. Κανείς πια δεν θέλει να δει άλλες εκπομπές μαγειρικής. Σε μια χώρα που δεν έχει να κάνει φακή, για ποιον λόγο να μάθει να κάνει πάπια Πεκίνου; Χώρος υπάρχει για όλους, και για παιχνίδια επιβίωσης και για παιχνίδια με τραγουδιστές, δεν μπορεί όμως αυτά τα παιχνίδια να είναι το μονοπώλιο! Είναι πολύ λυπηρό για το έθνος μας, για τους Ελληνες, να είναι αυτό το επίπεδο μας!», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved