Αντελίνα Βαρθακούρη: Η γνωριμία με τον Χάρη, ο Πάριος και η πίστη στον Θεό
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η γνωριμία με τον Χάρη, ο Πάριος και η πίστη στον Θεό

 Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ετοιμόλογη και με εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τον πεθερό της Γιάννη Πάριο, για το πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, και αν πιστεύει στο Θεό.

-Από πού προέρχεται το όνομα σας;

«Από την αγαπημένη μου γιαγιάκα».

-Νιώθετε τυχερή που ο πεθερός σας, Γιάννης Πάριος, είναι ο τραγουδιστής του έρωτα;

«Ο πεθερός μου είναι ένας υπέροχος και πολύ γλυκός άνθρωπος. Ένιωθα πάντα δέος για εκείνον. Είναι οικογένεια μου, τον λατρεύω και νιώθω περήφανη που έχω το επίθετο του».

-Πώς γνωριστήκατε με το σύζυγο σας;

«Γνωριστήκαμε μέσω Facebook, όταν εκείνος μου έκανε ένα Ιike και ξεκινήσαμε να μιλάμε, το 2009. Μιλούσαμε κάθε μέρα στα τηλέφωνα, μέχρι που μετά από δύο μήνες βρεθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί».

-Νιώθετε ευλογημένη για τα βλαστάρια σας;

«Τα παιδιά είναι ευλογία. Κάθε μέρα που ξυπνούν και βλέπω τα πρόσωπα τους, θυμάμαι για ποιον λόγο είμαι ευτυχισμένη. Τίποτα δεν με γεμίζει όσο το να περνάω χρόνο μαζί τους».

-Πιστεύετε στον Θεό;

«Δεν πιστεύω απλά, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω. Η πίστη μου με έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές και είναι για μένα το καταφύγιο μου».

-Υπήρξαν στιγμές που νιώσατε την ανάγκη να προσευχηθείτε, σαν να μην υπήρχε ούριο;

«Υπήρξαν, και φαντάζομαι θα ξαναϋπάρξουν, δεν αρκεί όμως μόνο να προσεύχεσαι, πρέπει και να δουλεύεις σκληρά».

-Η εργαζόμενη μητέρα και σύζυγος, εντέλει, είναι η σούπερ ηρωίδα;

«Οι γυναίκες γενικά είμαστε υπερδύναμη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσα πράγματα μέσα σε μια ημέρα, που πραγματικά είναι να απορεί κανείς από πού αντλούμε τέτοια δύναμη. Να όμως που τελικά όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για όλα είμαστε ικανές».

-Επιστρέφοντας στο σπίτι, ποιες σκέψεις σας κατακλύζουν;

«Μόλις μπω στο σπίτι, δεν έχω χρόνο να σκεφτώ τίποτα. Παίρνω αγκαλιά τις κόρες και τον άντρα μου και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, που ακόμα μια ημέρα είμαι μαζί τους και είμαστε καλά».

- Ενας αγαπημένος σας στίχος;

«Σ' αγαπώ/ σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία/ σ' αγαπώ γιατί είσαι εσύ/ Αγαπώ/ αγαπώ κι όλο τον κόσμο /γιατί ζεις κι εσύ μαζί/ Το παρά/ το παράθυρο κλεισμένο/ το παράθυρο κλειστό/ Άνοιξε/ άνοιξε το ένα φύλλο/ την εικόνα σου να δω», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved