Διάσημοι που έχουν χόμπι την.... απιστία
Showbiz

Διάσημοι που έχουν χόμπι την.... απιστία

Είναι διάσημοι και ένα από τα αγαπημένα τους «σπορ» είναι η… εναλλαγή συντρόφων! 

Κανένας δεν απατά μόνο μία φορά. Γιατί όπως λέει η πείρα «αν βάλεις μια φορά το δάχτυλο στο μέλι, θέλεις κι άλλο»!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι οι οποιοι υπήρξαν άπιστοι κατά… συρροή!

Η Λίζ Τέιλορ κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος με τον πρώτο σύζυγό της κοιμήιηκε με τον ηθοποιό Τόνι Κέρτις και με τον πρίγκιπα του Μονακό Ρενιέ!
Κατά τη διάρκεια του δεύτερού της γάμου είχε μια παθιασμένη σχέση με τον Φρανκ Σινάτρα στον οποία είπε ψέματα πως την είχε αφήσει έγκυο. Κατάφερε να πάρει από την γυναίκα του τον Έντι Φίσερ και αφού τον παντρεύτηκε τον απάτησε με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Ο Μπεν Άφλεκ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο Playboy ότι το 2003 απάτησε

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:



Το ζευγάρι συναντιόταν για χρόνια κρυφά σε ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης και του Καναδά ενώ μιλούσαν και μέσα από ένα κρυφό λογαριασμό e-mail.

Ο Ταϊγκερ Γουντς, διάσημος αθλητής και παγκόσμιος πρωταθλητής του γκολφ, αναγκάστηκε να δώσει διατροφή 100.000.000 δολάρια στην πρώην σύζυγό του τη Σουηδέζα Έλιν Νόρντεγκεν η οποία ανακάλυψε ότι στα 6 χρόνια γάμου την είχε απατήσει με 14 γυναίκες μεταξύ των οποίων και μια πορνοσταρ!

Ο Τζουντ Λο απάτησε τη σύζυγό του Σάντι Φροστ με την Σιένα Μίλερ με την οποία γνωρίστηκαν το 2003 στα γυρίσματα της ταινίας Άλφι στην οποία έπαιζε τον εαυτό του… ένα χαριτωμένο γυναικά! Το 2004 αρραβωνιάστηκε τη Μίλερ και ένα χρόνο αργότερα την απάτησε με την νταντά των παιδιών του. Φυσικά και η Μίλερ του το φόρεσε το κέρατο και μάλιστα με τον Ντάλιελ Κρεγκ!

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ το 2009

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Στο ρομάντζο της Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον μπήκε τέλος το 2012 όταν οι παπαράτσι την έπιασαν να φιλιέται μέσα σε αμάξι με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Ρόμπερτ Σάντερς.
Η Στιούαρτ μετά τον Σάντερς κυκλοφορούσε επίσημα με την Αλίσια Καργκίλ (Alicia Cargile) την οποία παράτησε για μια Αμερικανίδα μουσικό την οποία επίσης παράτησε για τη Γαλλίδα τραγουδίστρια SoKo για να ξαναγυρίσει στην Καργκίλ. Φυσικά μετά από λίγο καιρό την παράτησε για την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Αν Κλαρκ, γνωστή ως Σεντ Βίνσεντ την οποία απάτησε με το μοντέλο της Victoria Secret και ηθοποιό Στέλλα Μαξγουελ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved