Πρώην παίκτης του Nomads έπεσε από την ταράτσα! Συγκλονίζει η περιγραφή του!
Showbiz

Πρώην παίκτης του Nomads έπεσε από την ταράτσα! Συγκλονίζει η περιγραφή του!

Nomads: Πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε ένα σοβαρό ατύχημα που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει τη ζωή! 

Υπήρξε ένας από τους δυνατότερους και πιο σκληροτράχηλους παίκτες του ελληνικού Nomads που είχε παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και κάποιοι, στην αρχή τουλάχιστον, τον θεωρούσαν φαβορί.

Προσφάτως, και παρά το γεγονός ότι λατρεύει τα extreme sports και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα είχε ένα ατύχημα που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Παρασκευά ο οποίος, όπως περιγράφει με ανάρτησή του στο Facebook έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του καθώς έκανε κάποιες εργασίες. Όπως περιγράφει:

«Πριν ακριβώς από έναν μήνα είχα πτώση από την ταράτσα του σπιτιού ,στον κάτω όροφο, σχεδόν 4 μέτρα ύψος, από βιασύνη και έλλειψη σοβαρότητας κάνοντας εργασίες που όλοι τις θεωρούμε εύκολες και βαρετές. Αποτέλεσμα τις πτώσης, να δημιουργήσω κάταγμα στον Ο1 σπόνδυλο και να φοβηθώ μην μου αφήσει κανένα κουσούρι.

Οι πρώτες ημέρες πέρασαν ξάπλα σε ένα κρεβάτι προσπαθώντας να διαχειριστώ την κατάσταση που ζούσα. Ο Κωνσταντής και το κορίτσι μου η Ελισάβετ που κυοφορούσε την μικρή Μυρτώ στον ένατο μήνα ήταν δίπλα μου και βοηθούσαν σε όλα αυτά που χρειαζόμουν για να επανέλθω σύντομα στην δράση. Οι μέρες πέρασαν, εγώ σηκώθηκα και φορώντας κηδεμόνα τριών σημείων, επανήλθα γρήγορα στα οικογενειακά δρώμενα και στην δουλειά μου».

Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και όπως ο ίδιος συνεχίζει στην ανάρτησή του η τύχη τού χαμογέλασε και πάλι καθώς:

«Επειδή όμως η ζωή είναι ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ όλα επανήλθαν στην κανονικότητα και η μικρή Μυρτώ γεννήθηκε φέρνοντας χαρά και αγάπη γύρω μας!!!Ακούγεται σαν παραμύθι αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη πραγματική ιστορία που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια!!».

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης του αλλά και τον ίδιο λίγο μετά το ατύχημα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved