Μενεγάκη: Παρ' όλο που πλέον δεν έχει υποχρεώσεις, ξύπνησε νωρίς! Τι συνέβη;
Showbiz

Μενεγάκη: Παρ' όλο που πλέον δεν έχει υποχρεώσεις, ξύπνησε νωρίς! Τι συνέβη;

Ελεύθερη, ήρεμη, ευτυχισμένη υποδέχτηκε το πρώτο σαββατοκύριακο μετά το οριστικό τηλεοπτικό "αντίο" που είπε η Ελένη Μενεγάκη στους τηλεθεατές της. 

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης με το που ξύπνησε έκανε ανάρτηση, δείχνοντας έντονα την ανάγκη της να κρατήσει αυτή τη ζεστή επαφή που έχει με τον κόσμο μέσα από τα social media πλέον.

Η παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να κοιμάται μέχρι το... μεσημέρι, ξύπνησε νωρίς νωρίς και εξήγησε και τους λόγους που η... αφύπνιση ήρθε τόσο νωρίς.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τελικά οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα! Το ξυπνητήρι χτυπάει .... στο μυαλό μας ακόμα και την περίοδο που δεν υπάρχει λόγος!
Να έχετε μια όμορφη μέρα! #eleni».

Με προηγούμενη ανάρτησή της χθες, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την τόση αγάπη που της έχουν στείλει και εκδηλώσει με κάθε τρόπο, δηλώνοντας ευγνώμων για αυτήν.

Η συγκίνησή της ήταν έκδηλη στην τελευταία της εκπομπή την περασμένη Τετάρτη, με την ίδια να δείχνει ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Το χαμόγελό της όμως στις αναρτήσεις της και η ηρεμία που εκπέμπει το πρόσωπό της, σημαίνουν πως η Ελένη αρχίζει να βρίσκει τα "πατήματά" της και να υποδέχεται με χαρά όλες της συγκινήσεις της νέας ζωής που έχει επιλέξει να χαράξει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved