Εύη Καραγιάννη: Μετά τον θάνατο του Βουτσά κάποιοι απομακρύνθηκαν
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: Μετά τον θάνατο του Βουτσά κάποιοι απομακρύνθηκαν

Εύη Καραγιάννη: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, γιατί έχουν απομάκρυνση, είναι θέμα δικό τους, εγώ έχω πολύ καθαρή και τακτοποιημένη τη συνείδηση μου»

Η Εύη Καραγιάννη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τον Κώστα Βουτσά. Όπως είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν οι δυο τους είχαν κρυφή επικοινωνία την οποία δεν γνώριζε κανείς άλλος, ωστόσο όπως είπε άνθρωποι της οικογένειά του έχουν κρατήσει αποστάσεις μετά τον θάνατό του

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε -και το κατάφερε-όλη την οικογένεια του ενωμένη, τις πρώην συντρόφους του και τα παιδιά του. Εσύ κρατούσες απόσταση από αυτό;
Δεν είχα κρατήσει ποτέ απόσταση. Είμαι αυτή που τον φρόντισα σε φοβερό βαθμό, όλα τα χρόνια ήταν άψογα περιποιημένος, είχε έρωτα, αγάπη, φαγητό, είχε νοσοκομείο, γιατί ήταν ένας ευπαθής και δυνατός άνθρωπος παράλληλα, αλλά η υγεία του ήταν επιρρεπής σε διάφορα θέματα.

Είχε χρόνια κλονισμένη υγεία, ήταν ήρωας, τα ξεπερνούσαμε, μπαίναμε βγαίναμε στα νοσοκομεία. Παρείχα πάρα πολλή φροντίδα σ' αυτόν και στην οικογένεια του. Απλώς όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις ου αυτοί το θέλουν, εγώ κρατάω 10 αποστάσεις περισσότερο.

Συμβιβάστηκες με τις αποφάσεις των άλλων;
Ναι, έτσι έπρεπε να κάνω, ως κυρία και ως άνθρωπος.

Μετά το θάνατο του, άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από την οικογένεια του, το πένθος σας έφερε πιο κοντά;
Ως προς εμένα; Όχι, απολύτως, καθόλου, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, δεν έκανε κανένας τίποτα και δεν με αφορά, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου, θέλω όλοι να είναι καλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Το παιδί μου δεν το «δηλητηρίασα». Επίσης, ο Κώστας κράτησε μια θαυμάσια σχέση με τον πατέρα του Άνθιμου κι ήταν ιδανικό για να μεγαλώσει και να τον αγαπούν δύο μπαμπάδες μαζί. θέλω να κρατάω την απόσταση και τη διακριτικότητα μου, έτσι όπως πρέπει, αναλόγως συνθηκών. Σέβομαι τους ανθρώπους κι απαιτώ κι εγώ τον ίδιο σεβασμό.

Η δική σου ζωή πως είναι αυτόν τον καιρό;
Η προσωπική μου ζωή είναι ερμητικά κλειστή δεν θέλω πλέον να συζητάω τα προσωπικά μου δρώμενα. Είμαι καλά, ήσυχη, νιώθω παίρνω αγάπη.

Τη συντροφικότητα πλέον την βλέπω δύσκολα, γιατί έχω μάθει τα τελευταία χρόνια να ζω έτσι και μου αρέσει που έχω τις μέρες που είμαι άνετη να γράψω, να κάνω δικά μου πράγματα , να έχω την προσωπική μου ελευθερία.

Ο Άνθιμος μεγαλώνει κι ωριμάζει, είναι πάρα πολύ γλυκός και προστατευτικός μαζί μου. Έχουμε μια πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση. Υπάρχει πρωτόκολλο στο σπίτι, έρχεται συγκεκριμένες ώρες για να φάμε μαζί κι αυτό είναι κάτι που υπήρχε πάντα στο σπίτι μας. Μάλιστα, τώρα είναι πιο συνεπής στο πρωτόκολλο αυτό, της μητέρας.
Με συνοδεύει κάποιες φορές στις εξόδους και γενικότερα είμαι πάρα πολύ καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved