H Αγγελική Ηλιάδη παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως είναι ξανά ερωτευμένη!
Showbiz

H Αγγελική Ηλιάδη παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως είναι ξανά ερωτευμένη!

Νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη η οποία παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα πως είναι ξανά ερωτευμένη. 

Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα κάνοντας εμφανίσεις σε γνωστό κέντρο μίλησε για την οικογένειά της, τους δύο γιους της Μπάμπη και Βασίλη που είναι όλη της η ζωή ενώ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε οικογένεια με τον Σάββα και ας έχουμε χωρίσει».

Η Αγγελική Ηλιάδη όμως μίλησε και για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε και που λίγο έλειψε να είναι σοβαρή καθώς αν δεν πρόσεχε, θα έχανε το μάτι της.

Όπως εξήγησε, η μεγάλη χρήση κορτιζόνης το προηγούμενο διάστημα είχε συνέπειες στον οργανισμό της και όπως τής είχε πει και ο θεράπων γιατρός της, κινδύνεψε να χάσει την όρασή της.

Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν κατ' ευχή και η Αγγελική Ηλιάδη είναι πλέον πολύ καλά και πολύ ανανεωμένη.

Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια άφησε να εννοηθεί ότι είναι και πάλι σε σχέση μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή και πατέρα του δεύτερου γιου της Σάββα Γκέντσογλου.

Αν και επεσήμανε πως δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή καθώς θέλει να την προστατεύσει, δεν έκρυψε ότι είναι ευτυχισμένη και αιτία είναι ένας νέος άνδρας στη ζωή της.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να πάει με τους γιους της διακοπές ή θα είναι τέσσερις στην παρέα, η Αγγελική με ένα λαμπερό χαμόγελο είπε πως δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι τρεις ή τέσσερις στις διακοπές.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved