Η Μαρία Καρλάκη αποκαλύπτει: «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου»
Showbiz

Η Μαρία Καρλάκη αποκαλύπτει: «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου»

Η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της.

Η Μαρία Καρλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Μαζί σου και περιέγραψε τις στιγμές κακοποίησης που βίωσε από πρώην σύντροφό της.

Η Μαρία Καρλάκη είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι έτσι έχουν μάθει να φέρονται. Θέλουν να σε κάνουν υποχείριο τους, για να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν μπορείς χωρίς αυτούς. Ότι είσαι αδύναμη και πρέπει πάντα να στηρίζεσαι πάνω τους. Όταν καταλάβεις τι άνθρωπος είναι και τον ξεγυμνώσεις, απλά φεύγεις από δίπλα του. Θέλω να μιλήσω και πρέπει να μιλήσω. Για τις γυναίκες που περνούν χειρότερες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να καταλάβουν ότι πρέπει να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να φύγουν.

Στην αρχή της σχέσης, ήταν μια μέρα που μαγείρεψα και πήγα να βάλω ρίγανη. Τότε άρχισε να φωνάζει και να με πιάνει από το μπράτσο «Μα τι κάνεις; Δεν έχεις δοκιμάσει το φαγητό;» Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά… Η βία έχει στάδια. Αν τον συγχωρέσεις ξεκινά ξανά η χειραγώγηση και ύστερα η σωματική βία. Ένιωθα ότι μπορεί να τον αλλάξω… Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί υπήρχαν ωραίες στιγμές μέσα στη σχέση. Έχω μάθει να προσπαθώ και όταν χαλάει κάτι να το φτιάχνω. Δυστυχώς δεν αλλάζει ένας τέτοιος άνθρωπος…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved