Νίκος Κοκλώνης: Η δύσκολη περίοδος που βίωσε και πώς τα κατάφερε! (Video)
Showbiz

Νίκος Κοκλώνης: Η δύσκολη περίοδος που βίωσε και πώς τα κατάφερε! (Video)

Καλοκαίρι #not: Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN που έκανε πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα (6/7) ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παραγωγός και οικοδεσπότης του J2US μίλησε για τα “χρυσά χρόνια” της AirFastTickets, για την περίοδο κατάθλιψης που βίωσε αλλά και για το πώς κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά!

«Ξεκίνησα από τον Πειραιά από μία κανονική οικογένεια. Δεν μου έλειπε τίποτα αλλά είχαμε και τα κανονικά προβλήματα. Όταν έκανα την AirFastTickets αυτό απογειώθηκε. Κάποια στιγμή έφτασα να κάνω 5.000.000€ τζίρο την ημέρα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, ένιωθα ότι είμαι ο Θεός. Έλεγα "ποιος μπορούσε να με χτυπήσει εμένα μετά από 150.000.000€ τζίρο τον μήνα;", 1.700 προσωπικό σε όλο τον κόσμο.
Στα όπα – όπα τους είχα όλους. Μόλις τα έχασα όλα ήταν πολύ δύσκολο. Όχι το να ισορροπήσω μέσα μου το τι θα γίνει με την εταιρεία αλλά πώς θα διαχειριστώ τους δικούς μου και τους αγαπημένους μου που έπρεπε να τους πω – γιατί δεν πίστευαν – ότι δεν έχω κρύψει τα λεφτά μου κάτω από μαξιλάρια και στρώματα αλλά πραγματικά δεν έχω. Προσπάθησα να τα καταφέρω μόνος μου. Τότε ήμουν ερωτευμένος φουλ και αυτό με κράτησε. Τα είχα χάσει όλα, δεν είχα ούτε για εισιτήριο αλλά δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένος. Τι να μου έκαναν τα λεφτά; Αφού περνάω μία φάση κατάθλιψης, παχαίνω, αδυνατίζω είπα ότι δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Στο κάτω – κάτω της γραφής τα είχα και χθες; Μόνος μου τα έκανα μόνος μου θα τα ξανακάνω. Πάμε λοιπόν να προσπαθήσω από την αρχή ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved