«Δεν θα είναι ίδια η τηλεόραση χωρίς την Ελένη Μενεγάκη»
Showbiz

«Δεν θα είναι ίδια η τηλεόραση χωρίς την Ελένη Μενεγάκη»

Τάκης Ζαχαράτος: «Η Ρούλα Κορομηλά είναι ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που γνωρίζω»

Ο Τάκης Ζαχαράτος που από τις 15 Ιουλίου ανεβάζει στο θέατρο Άλσος την παράσταση «Έλα για μια βόλτα ....Ζω για σένα Summer Edition». Σε συνέντευξή του στο 7ΜέρεςTv μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη, την Ρούλα Κορομηλά και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα

Έχεις αναφέρει ότι είναι ντροπή να κάνουν bullying στη Ρούλα Κορομηλά.
Θεωρώ τραγικό για ανθρώπους που έχουν ιδρώσει τη φανέλα, που έχουν ανοίξει το δρόμο για να μπορέσουμε εμείς να περπατάμε, να μην είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση σταθερά. Είναι τραγικό να πιάνεις ανθρώπους τόσο εύκολα στο στόμα σου και να λες οτιδήποτε. Αλλά Αυτό βέβαια δεν προσβάλλει τη Ρούλα, ούτε μπορεί να αλλάξει την ιστορία της. Η Ρούλα είναι superstar. Και στο σπίτι της που κάθεται γράφουν για εκείνη γιατί οι πραγματικοί σταρ και ενοχλούν και αγαπιούνται. Δεν έχει να αποδείξει κάτι. Είναι ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που γνωρίζω. Έχω συναντήσει πάρα πολλούς δήθεν και ψεύτες παρουσιαστές οι οποίοι μόλις έκλειναν τα φώτα ήταν άλλες προσωπικότητες. Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε σε όλους μας τη δυνατότητα να μας μάθει η Ελλάδα.

Πώς κρίνεις την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει συνειδητά την επόμενη σεζόν από την τηλεόραση;
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πάρα πολύ μεγάλη σταρ, η οποία διαχειρίστηκε πάρα πολύ έξυπνα την καριέρα της.

Υπάρχει τηλεόραση χωρίς τη Μενεγάκη;
Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Μα αλήθεια θεωρείς ότι η Βίκυ Καγιά την Τασσώ Καββαδία της ελληνικής τηλεόρασης;
Μα δεν είναι; Η Βίκυ είναι λατρεμένο πλάσμα. Είναι πολύ καλή μητέρα και επαγγελματίας. Μου αρέσει όταν την πιάνει αυτή η τσιρίδα βγαίνει ο Χίτλερ από μέσα της.

Κάποια στιγμή είπες ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κούρασε
Ναι είχα στεναχωρήσει το Γρηγόρη τον οποίο αγαπώ. Νομίζω ξαναβρήκε το κέφι του στο βραδινό που κάνει. Απλώς είμαι της άποψης πως όταν δεν έχεις κέφι μην κάνεις κάτι. Όμως ο άλλος μπορεί να έχει ανάγκη να δουλέψει ή να θέλει να είναι στο φακό. Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει.

Κατερίνα Καινούργιου;
Μου αρέσει. Τη θεωρώ πολύ δουλευταρού. Ιδρώνει τη φανέλα. Σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που δουλεύουν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή;
Όταν ήταν στο ALTER της είπα: «Εσύ θα κάνεις μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση». Την έβλεπα από πιτσιρίκα και εκείνη όπως και η Φαίη (Σκορδά) έχουν τη στόφα της πρωταγωνίστριας.

Την επόμενη σεζόν θα κυριαρχήσουν τα reality. Θα επιστρέψει μάλιστα ακόμη και το Big Brother.
Για μένα είναι ένα στοίχημα. Και ως καλλιτέχνης θέλω να δω αν αυτό το πράγμα το 2020 ενδιαφέρει.

Σε ποια εκπομπή θα ήθελες να συμμετάσχεις;
Στο Λόγω Τιμής. Ήταν εξαιρετικό. Το Κόκκινο Ποτάμι θεωρώ ότι είναι Hollywood. Οι Μέλισσες επίσης μου άρεσαν. Ήταν αξιοπρεπέστατο για καθημερινό. Στην τηλεόραση χρειάζεται να υπάρχουν όλα. Το Big Brother το Power Of Love αλλά και η Βίκυ Φλέσσα, η Λένα Αρώνη η Έλενα Ακρίτα να κάνει ωραίες βραδινές συνεντεύξεις. Μία ποικιλία είναι η ζωή ως τηλεθεατής θέλω και τη σαχλαμάρα μου και το σοβαρό. Όλα πρέπει να υπάρχουν και εκεί είμαστε για να κριθούμε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved