Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: Η τηλεόραση είναι Fast Food - Το... ξεπέτα ποτέ δεν μου άρεσε

Τάκης Ζαχαράτος: Είναι αδιανόητο, για τον δικό μου εγκέφαλο, ακατανόητοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την τηλεόραση

Ο Τάκης Ζαχαράτος που από τις 15 Ιουλίου ανεβάζει στο θέατρο Άλσος την παράσταση «Έλα για μια βόλτα ....Ζω για σένα Summer Edition». Σε συνέντευξή του στο 7ΜέρεςTv μιλάει για την τηλεόραση και τον κόσμο της.

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό πως αυτήν την περίοδο δημιουργείς στο Θέατρο Άλσος το «Ελα μια βόλτα ...Ζω για σένα Summer Edition». Το κοινό έχει ανάγκη να ψυχαγωγηθεί και να γελάσει.
Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να κάνω θέατρο ήταν αυτός ακριβώς. Πρέπει να σου πω ότι στο Αλσος τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα και οι αποστάσεις. Είναι ένα θέατρο που χωρά 2.000 άτομα και θα έχει το μάξιμουμ πεντακόσιους θεατές. Είναι πολύ τιμητικό να βρίσκομαι στο ωραιότερο θέατρο της Ελλάδας, σ' αυτό το καλοκαιρινό παλάτι, έναν ιστορικό χώρο που σπουδαίοι καλλιτέχνες από τον Κλυνν έως τον Οικονομίδη έχουν εμφανιστεί. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτήν την περίοδο.

Αν εξαιρέσουμε το «Ζω ένα δράμα» που παρουσίασες στο Μega, αλλά και τη συμμετοχή σου στην κριτική επιτροπή του «YFSF», δεν έκανες ουσιαστικά τηλεόραση μέσα στα χρόνια. Ο λόγος;
Η τηλεόραση είναι Fast Food. Αυτό το... ξεπέτα ποτέ δεν μου άρεσε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακατανόητη φυλή από τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Έχω κάνει μπουζούκια, έχω κάνει θέατρο, έχω δουλέψει σε κομμωτήριο. Είναι αδιανόητo, για τον δικό μου εγκέφαλο, ακατανόητοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την τηλεόραση. Θυμάμαι στο «Ζω ένα δράμα», τις ημέρες που πήγαινε καλά η εκπομπή ήταν ένα πλατό γεμάτο κόσμο. Όταν τα νούμερα δεν ήταν καλά ήμουν σε ένα έρημο πλατό 2.000 τετραγωνικών μόνος μου σε μία σκάλα. Ήταν πολύ παράξενο το ότι τώρα σε αγαπάμε και τώρα εξαφανιζόμαστε. Εγώ ήμουν παρών και στη νίκη και στην ήττα.

Είναι πολύ δύσκολο και επώδυνο
Έκανα 10 εκπομπές αντί για 20. Ζήτησα ο ίδιος να σταματήσει, γιατί δεν μου άρεσε. Και δεν λέω ψέματα. Ρώτα τον κύριο Μπούτο. Παρακάλεσα να τελειώσει. Ήταν τεράστια τιμή όμως να είμαι στο μεγαλύτερο κανάλι της Ελλάδος και να κάνω 10 εκπομπές στην καλύτερη ζώνη του. Ήταν μία νίκη.

Θα έκανες τώρα αντιστοίχως ένα σόου;
Θα το έκανα πολύ καλύτερα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω πια. Έχω τη δυνατότητα να γράψω κείμενα, να έχω την επιμέλεια. Επειδή δεν έχω έπαρση και σιχαίνομαι τους ξερόλες, τότε πήγα και είπα: «Κύριοι εγώ έρχομαι από μία μεγάλη επιτυχία στη Μέδουσα. Δεν ξέρω από τηλεόραση είναι δική σας δουλειά. Θα αφεθώ και κάντε ότι νομίζετε». Τώρα γνωρίζω τις δυνατότητές μου, έχω το κέφι και την όρεξη να υποστηρίξουν μία παραγωγή.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved