Το καλοκαίρι της Σμαράγδας Καρύδη μέσα από φωτογραφίες
Showbiz

Το καλοκαίρι της Σμαράγδας Καρύδη μέσα από φωτογραφίες

Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει το καλοκαίρι της και φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές.

Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και μάλιστα το μέρος που έχει επιλέξει για να αποφορτιστεί είναι η Αίγινα. Ένα νησί που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερό προορισμό εκείνης και του συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη, έπειτα από το διάστημα που βιώσαμε με την καραντίνα εξαιτίας του covid-19, θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες της. Και τι καλύτερο από την ελληνική φύση και τη θάλασσα;

Με βόλτες στην παραλία και βουτιές, με χαλαρές στιγμές και την παρέα του πανέμορφου σκύλου της, αλλά και με καλοκαιρινά looks, η Σμαράγδα Καρύδη γεμίζει ενέργεια και κάνει την κάθε μέρα της μοναδική. Τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνει κανείς βλέποντας την να χαμογελά.

Η προσωπική της ζωή είναι «Είναι ήρεμη και γεμάτη αγάπη» και αισθάνεται «Ευλογημένη», όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο Down Town. Έτσι, λοιπόν, με ηρεμία απολαμβάνει και το καλοκαίρι της, μέχρι να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να εισβάλλει στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Πάμε, λοιπόν, να πάρουμε μια γεύση από αυτό; Τι λες;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved