Οι πολυτελείς διακοπές του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό από την Χαρά Παππά
Showbiz

Οι πολυτελείς διακοπές του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό από την Χαρά Παππά

Ο Μπουράκ Χακί δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά κι έτσι παρτάρει στα καλύτερα.

Ο Τούρκος star από τα τέλη Ιουνίου είναι και πάλι single, κάτι που είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος, λέγοντας: «Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Μπουράκ Χακί, λοιπόν, μετά τα καψουροτράγουδα που ακούσαμε να βάζει στο αυτοκίνητο και να οδηγά μόνος και με ζεϊμπέκικα για συντροφιά, τώρα την είδε αλλιώς και έφυγε για διακοπές και μάλιστα πολυτελείς. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε μια έπαυλη στην Αλικαρνασσό και απολαμβάνει τη θάλασσα και τις ομορφιές της.

Φυσικά, δεν είναι μόνος αλλά με φίλους, με τους οποίους μάλιστα νυχτοπερπατά και γεύεται ιαπωνικές συνταγές σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια. Ο Μπουράκ Χακί βρήκε τον τρόπο να περνάει και… μόνος του καλά και απ’ ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά.

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί…

Δείτε στιγμιότυπα από τις διακοπές του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved