Πρωταγωνίστρια συγκινεί: «Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, έβλεπα τα πάντα μαύρα»
Showbiz

Πρωταγωνίστρια συγκινεί: «Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, έβλεπα τα πάντα μαύρα»

Η σπουδαία ηθοποιός με τη φινέτσα και τον αριστοκρατικό αέρα θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το Χόλιγουντ, για την «χυλόπιτα» στον Μάρλον Μπράντο αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την αγαπημένη Ρίκα Διαλυνά η οποία γυρίζει τον χρόνο πίσω και μιλάει τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή...

Και ξαφνικά ανοίγετε τα φτερά σας για το Χόλιγουντ…

«Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην τύχη. Όταν έφτασα στην Αμερική, χωρίς να γνωρίζω κανέναν, βρέθηκε εντελώς τυχαία στον δρόμο μου ο ατζέντης της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Και από εκεί με γνώρισε σε όλους τους σταρ του Χόλιγουντ. Και όταν όλες οι καλλονές πήγαν και έκαναν νάζια στον Μάρλον Μπράντο τη βραδιά των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, η μόνη που δεν πήγε ήμουν εγώ. Έρχεται, λοιπόν, ο Μάρλον και μου λέει: «Εσύ γιατί δεν ήρθες να μου ζητήσεις αυτόγραφο;». Του απαντώ ότι δεν με ενδιαφέρουν τα αυτόγραφα. Και με ξαναρωτά: «Τι θα κάνεις το βράδυ;». Χαμογελώ και του απαντώ «Δεν μπορώ να σας ακολουθήσω». Ε, και την επόμενη μέρα έγραψαν για μένα μέχρι και οι «News York Times» για τη «χυλόπιτα» που του έριξα. Σε εμένα όλοι εκτίμησαν την ανατροφή μου και τη συμπεριφορά μου. Δεν ήμουν το κλοτσοσκούφι που πήγαινα από εδώ και από εκεί!».

Από το Χόλιγουντ γιατί φύγατε;

«Γιατί ενώ είχα αρχίσει να κάνω μεγάλη καριέρα, αρρώστησε ο μπαμπάς μου και γύρισα στην Ελλάδα. Έπειτα αρρώστησε η μαμά μου και σιγά σιγά άρχισα να απομακρύνομαι από το εξωτερικό και χάθηκε η καριέρα που είχα αρχίσει να χτίζω».

Από τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, ποιον θαυμάζατε;

«Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, γιατί είχε μια άλλη αριστοκρατική ποιότητα από τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Βέβαια, πάνω στη σκηνή όταν παίζαμε, μας άφηνε κάποια… σεξουαλικά υπονοούμενα με φωτογραφίες που μας έδειχνε. Θυμάμαι, έπρεπε να πάω στο γραφείο του για να πάρω κάποιες φωτογραφίες που θα έδειχναν υφάσματα. Πάω και μου δείχνει πορνό φωτογραφίες. Φεύγω τρέχοντας, αρχίζει τα γέλια και μου φωνάζει: «Πού πας, έλα να πάρεις τις κανονικές φωτογραφίες». Δεν κοίταξα ποτέ άλλον άντρα όσο ήμουν με τον πρώτο και με τον δεύτερο σύζυγό μου! Σιχαίνομαι τις εφήμερες σχέσεις!»

Όταν έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός σας, πέσατε σε κατάθλιψη και το είπατε δημόσια…

«Όταν έφυγε ο σύζυγός μου από τη ζωή, έβλεπα τα πάντα μαύρα. Είχαν εξαφανιστεί και όλοι οι φίλοι. Για πολλούς μήνες βρισκόμουν μέσα σε ένα άδειο σπίτι. Όμως, η θέληση για ζωή, η κόρη μου, το εγγόνι μου και κάποιοι εκλεκτοί φίλοι μου ξανάδωσαν ζωή!», είπε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved