Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιο είναι το κορίτσι που βάλθηκε να κατακτήσει την TV;
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιο είναι το κορίτσι που βάλθηκε να κατακτήσει την TV;

H Ιωάννα Μαλέσκου έχει το... παρατσούκλι "Η Μενεγάκη της Κρήτης" και κάποιοι θεωρούν πως είναι και η ωραιότερη γυναίκα της Ελλάδας. Ποια είναι όμως η Ιωάννα που έχει βαλθεί να κατακτήσει την TV;

Επειδή τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στο κανάλι Κρήτη TV και έχει γίνει γνωστή μέσα από αυτό, όλοι πιστεύουν ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι Κρητικοπούλα.

Όμως, δεν είναι! Είναι από την Πρέβεζα αλλά μετά από σπουδές στη Θεσσαλονίκη στο Παιδαγωγικό του ΑΠΘ βρέθηκε στην Κρήτη για να διδάξει και τελικά... ρίζωσε!

Η 31χρονη καλλονή βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο ως αναπληρώτρια δασκάλα δημοτικού και πράγματι συχνά μετακινούνταν από το ένα χωριό του Ρεθύμνου στο Ηράκλειο για τη δουλειά της.

Μέχρι που το 2013 αποφάσισε να συμμετάσχει στα τοπικά καλλιστεία όπου και κέρδισε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Miss Κρήτη εκείνη τη χρονιά.

Και πριν καν σκεφτεί πώς θα συνέχιζε την καριέρα της, μία πρόταση για παρουσίαση στο μεγαλύτερο κανάλι της Κρήτης, ήρθε για να της δείξει τον δρόμο που ανοιγόταν μπροστά της.

Πόσο δυσκολεύτηκε, όμως, τον πρώτο καιρό της άφιξής της στην Κρήτη για ένα κορίτσι από την Πρέβεζα;

Η ίδια είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια στο newsbomb.gr: «Η ζωή μου εδώ αρχικά, πέρασε από τρικυμίες και δοκιμάστηκα πολλές φορές με περιστατικά που πλέον διηγούμαι σαν ιστοριούλες. Το να είσαι ξένος και με διαφορετική κουλτούρα σε ένα μέρος και δη σε κλειστές κοινωνίες, εύκολα παρερμηνεύεται και αν δεν είσαι προσεκτικός εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους. Κυρίως απώλειας της αξιοπρέπειάς σου. Που για μια γυναίκα είναι υψίστης σημασίας.

Οι γονείς μου έστω και εξ αποστάσεως, με στήριξαν πολύ, σε στιγμές της ζωής μου, που ένιωσα ότι θέλω να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω Θεσσαλονίκη.

Είμαι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας και στις αναποδιές πεισμώνω και γίνομαι καλύτερη. Ήμουν όμως πιο νεαρής ηλικίας τότε, μόνη μου και είχα πολλά ανοικτά μέτωπα.. Ο καλός ο καπετάνιος φαίνεται στις φουρτούνες, όμως, έτσι δε λένε;».

Όσο για την απόφασή της να μεταπηδήσει από τον τομέα της εκπαίδευσης σε αυτόν του θεάματος μέσα από το μόντελινγκ και της παρουσίασης η ίδια είχε σχολιάσει τότε: «Το να ασχοληθώ με το χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης ήταν κάτι που φυσικά δεν είχα ποτέ τολμήσει να πω, γιατί αμέσως ήξερα ότι θα παρεξηγηθεί και θα εκληφθεί ως παραστράτημα-πρωτίστως από τους δικούς μου- δεδομένης μάλιστα της ιδιότητάς μου ως εκπαιδευτικού».

Το "άνοιγμα" στην τηλεόραση

Μετά τα καλλιστεία που στην Κρήτη αποτελούν θεσμό χρόνων, η Ιωάννα βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη σε δοκιμαστικό για τη θέση παρουσιάστριας. Της πρότειναν από ένα τοπικό κανάλι να περάσει το συγκεκριμένο δοκιμαστικό και εκείνη είπε "γιατί όχι;" και έτσι πήρε το... ρίσκο.

Πολυτάλαντη
Αν και μόλις 31 ετών, η Ιωάννα έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα. Εκτός από εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχει ασχοληθεί με τη γυμναστική, τη σωστή διατροφή αλλά και τον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Έτσι έγινε το βάπτισμα του πυρός και ο κόσμος εκεί την αγκάλιασε με πολλή θέρμη. Μία μετέπειτα πρόταση για δουλειά, σε μεγαλύτερο, αυτή τη φορά, κανάλι, της χάρισε περισσότερη αναγνωρισιμότητα. Άρχισαν να τη σταματούν στους δρόμους του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου για μία φωτογραφία ή απλά για να της μιλήσουν.

Η Ιωάννα είναι μανιώδης και με τη γυμναστική. Τόσο που κάποιοι θα μπορούσαν να τη θεωρήσουν και personal trainer. Και όπως είχε πει παλιότερα, θα ήθελε να πάρει κάποια στιγμή την πιστοποίηση. Λατρεύει και τη σωστή διατροφή και προσέχει πολύ τη γραμμή της.

Μία άλλη άγνωστη πτυχή της είναι ότι στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία και στο κομμάτι της Επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

«Στόχος είναι η εξέλιξη. Και εγώ είμαι ευγνώμων που ήρθε πολύ γρήγορα. Σε μεγαλύτερο κανάλι. Από ανθρώπους που είδαν φως στο πρόσωπό μου και με αγκάλιασαν σαν οικογένεια. Είναι σημαντικό να σε εκτιμούν. Έχεις διάθεση για ολοένα και περισσότερα πράγματα. Ποτέ όμως (και ισχύει για κάθε πλευρά) δεν πρέπει να θεωρήσεις κάτι δεδομένο».

Η πρώτη... κρούση από μεγάλα κανάλια

Φαίνεται πως η σεζόν 2019-2020 είναι η χρονιά της αφού άρχισε να δέχεται βροχή τις προτάσεις. Ας είναι καλά οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι που σχεδόν σε κάθε βίντεο της χρυσής τηλεόρασης, θύμιζαν στους ιθύνοντες των καναλιών πως κάπου στην Κρήτη υπάρχει ένα όμορφο κορίτσι που... το 'χει και τα... λέει στην κάμερα χωρίς να κομπιάζει. Με νάζι, άνεση και αέρα... σταρ, η Ιωάννα Μαλέσκου εκεί κάτω στην Κρήτη έκανε καλή δουλειά και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Γι' αυτό και την περίοδο που οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ κατέστρωναν τα σχέδιά τους για να βγει στον αέρα το My Style Rocks, χτύπησαν την πόρτα της για να πάρουν από την Ιωάννα ένα βροντερό... όχι. Δεν ήταν, φαίνεται, ακόμα έτοιμη για να κάνει το μεγάλο βήμα.

Να όμως που αυτό θα γίνει από τη νέα σεζόν αφού η Ιωάννα Μαλέσκου θα συμπεριληφθεί με δική της εκπομπή, πολύ πιθανόν μεσημεριανή, στο κανάλι του Φαλήρου.

Είναι αυτό που λέει ο απλός λαός: Ότι ήρθε η ώρα η Ιωάννα να ανοίξει τα φτερά της και να ξεκινήσει την καριέρα που πάντα ονειρευόταν.

Δείτε στην παρακάτω gallery παλιότερες φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved