Μπότση- Αποστολάκης: Μαζί στο “Ξέσπασμα του φεγγαριού”
Showbiz

Μπότση- Αποστολάκης: Μαζί στο “Ξέσπασμα του φεγγαριού”

Η Τζένη Μπότση και ο Κώστας Αποστολάκης πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη το “Ξέσπασμα του φεγγαριού” και μιλούν για το έργο, τον σκηνοθέτη τους, για τη μεταξύ τους συνεργασία και για το αν σκέφτονται το γάμο.

 

 


Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεστε και οι δύο με τον Στράτο Μαρκίδη;
ΤΖ.Μ: «Ναι, κι εύχομαι όχι και η τελευταία! Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος που αγαπάει τους ηθοποιούς, με τον οποίο, αποκτάς αμέσως οικειότητα και άνεση».
Κ.Α: «Με τον Στράτο έχουμε συνεργαστεί κι άλλες φορές, στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση. Είναι από τους λίγους σκηνοθέτες που δεν νοιάζονται μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για τους ηθοποιούς. Ο ίδιος μάλιστα, δίνει ιδιαίτερη βάση στην καλή “χημεία” και συνεργασία».
Πιστεύετε ότι θα έχει επιτυχία η ταινία;
Κ.Α: «Νομίζω ότι η ταινία μας θα έχει επιτυχία διότι θίγει θέματα που απασχολούν όλο τον κόσμο».
Ποιο χαρακτήρα υποδύεστε στην ταινία;
ΤΖ.Μ: «Στην ταινία υποδύομαι τη γυναίκα του Κώστα Αποστολάκη, με τον οποίο μετά το ξέσπασμα της βεντέτας, φεύγουμε από την Κρήτη και πηγαίνουμε στη Μυτιλήνη. Το παρελθόν όμως έρχεται ξανά στην επιφάνεια όταν ο γιος μας επισκέπτεται την Κρήτη και μαθαίνει για τη βεντέτα».
Κ.Α: «Υποδύομαι τον “Άγγελο Παπαδάκη” ο οποίος είναι αυτοεξόριστος στη Μυτιλήνη λόγω της βεντέτας. Ευχαριστώ πολύ τον Στράτο Μαρκίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω έναν αψύ και εσωστρεφή Κρητικό ο οποίος δεν είναι τόσο μακριά από την ιδιοσυγκρασία μου».
Έχετε εντοπίσει κοινά στοιχεία και διαφορές με το χαρακτήρα σας;
ΤΖ.Μ: «Η ηρωίδα μου έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο και την οικογένειά της, και πιστεύω ότι κι εγώ, όταν κάνω παιδί, θα έχω αυτές τις προτεραιότητες στη ζωή μου. Δεν ήταν ούτε πολύ μακριά μου ούτε και πολύ κοντά μου».
Πώς ήταν η μεταξύ σας συνεργασία;
Κ.Α: «Η “χημεία” με την Τζένη ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική, όπως και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην ταινία. Πιστεύω ότι πέρα από τους συντελεστές, η ταινία θα πάει καλά στις αίθουσες και θα αγγίξει τον κόσμο, κυρίως επειδή είναι μια αληθινή ιστορία».
ΤΖ.Μ: «Με τον Κώστα αν και γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έτυχε να συνεργαστούμε πρώτη φορά στο “Ξέσπασμα του φεγγαριού”. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και φοβερός συνεργάτης. Είναι σημαντικό σε μία δουλειά να παντρεύονται με ωραίο τρόπο το ταλέντο και η καλή συνεργασία».
Πόσο εύκολο είναι για έναν ηθοποιό να καβαλήσει το καλάμι;
ΤΖ.Μ: «Πλέον είναι πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε πολλοί κι εξίσου αναγνωρίσιμοι. Καλώς ή κακώς η διάρκεια που μπορείς να έχεις στο χώρο είναι εφήμερη».
Κ.Α: «Συνήθως αυτό συμβαίνει στις μικρές ηλικίες και όταν γνωρίσεις απότομα μία επιτυχία».
Σκέφτεστε το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας;
Κ.Α: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου, όπως νομίζω και η φύση για εμένα. Πιστεύω ότι έχει σχέση με τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας στη ζωή του».
ΤΖ.Μ: «Ναι το σκέφτομαι, όπως άλλωστε και κάθε γυναίκα. Θέλω πρώτα να βρω τον άνθρωπο και μαζί του να το ονειρευτώ».
Πηγή:HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved