Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μετά την «Μαρίνα» θα κόψω τα μαλλιά μου κοντά!»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μετά την «Μαρίνα» θα κόψω τα μαλλιά μου κοντά!»

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» η οποία υποδύεται την Μαρίνα θα αλλάξει την εμφάνισή της μετά το τέλος του ρόλου της.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το τέλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Όπως λέει στο Tv24 θα ήθελε να παίξει κωμωδία την ερχόμενη σεζόν

Και μετά τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;
Συζητάω με πολλούς και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά και του χρόνου. Βέβαια με την κατάσταση που ζούμε υπάρχει η αβεβαιότητα για το τι θα γίνει το φθινόπωρο.

Φοβάστε μήπως για ένα διάστημα ο ρόλος της Μαρίνας σας ακολουθεί;
Θεωρώ πως όχι, γιατί ήταν μονόπλευρος χαρακτήρας, πιο δραματικός. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μια ηρωίδα σε μια κωμωδία μπορεί νο ταυτιστεί με τη Μαρίνα. Αλλωστε έχω σκοπό να αλλάξω την εμφάνιση μου. Θα το κάνω σίγουρα! Περίμενα πώς και πως να τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς να κόψω αυτό το μακρύ μαλλί, το νεραϊδένιο

Τολμηρή σας βρίσκω. Δεν σας αρέσει να τυποποιείστε.
Δεν μπορώ τη μανιέρα σε τίποτα στη ζωή μου. Αν συνειδητοποιήσω, έστω και λίγο ότι κάνω το ίδιο πράγμα, βαλτώνω.

Θα κάνατε κωμωδια;
Την αγαπώ πολύ. Μακάρι να συμβεί κάποια στιγμή, θέλω πολύ να κάνω και στο θέατρο


Επικοινωνείτε με τους τηλεθεατές μέσα από τα social media;
Με όλη μου την ειλικρίνεια, είμαι πολύ ευγνώμων για ό,τι συμβαίνει. Δεν έχω πάρει ούτε ένα μήνυμα κακοπροαίρετο. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βλέπουν δύο χρόνια τώρα. Είναι πολύ ωραίο να ανταμείβεται ο κόπος σου.

Τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα θα φύγετε για διακοπές;
Μπορεί και να μη θέλω να κάνω διακοπές γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα έχω κατευθείαν δουλειά και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι μεγάλη τύχη, είναι θησαυρός. Οι διακοπές μπορούν να περιμένουν. Έχω όρεξη για δουλειά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved