Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Η καταπληκτική ζωή της στο Μεξικό μέσα από photos
Showbiz

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Η καταπληκτική ζωή της στο Μεξικό μέσα από photos

Γνωρίσαμε τη Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ως ηθοποιό, μετά διαπιστώσαμε ότι το 'χει με τη μόδα και κάπου εκεί έγινε μία από τις καλύτερες fashion bloggers της χώρας μας. 

Και ύστερα άνοιξε τα φτερά της για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για τη Ζυρίχη όπου και είπε να αφοσιωθεί με τη μόδα αποκλειστικά.

Έλα όμως που της χτύπησε τη πόρτα ο έρωτας; Και από τότε τα... βέλη του την έφτασαν μέχρι τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα το Μεξικό.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, η Ελληνίδα ηθοποιός και fashion blogger ζει εκεί με τον διάσημο Μεξικάνο καλλιτέχνη Marco Cojab με τον οποίο απολαμβάνουν όλες τις ομορφιές μιας ευτυχισμένης συμβίωσης ενώ εκείνη απολαμβάνει μία παραμυθένια ζωή.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να επισκέπτεται μερικά από τα πιο όμορφα θέρετρα της χώρας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα που τόσο αγαπά.

Πέρυσι, η Πατρίτσια ξενάγησε τον καλό της και στις ομορφιές της χώρας μας, με κύριους σταθμούς τους την Ύδρα, τη Μήλο και την Πάρο από τις οποίες εκείνος ξετρελάθηκε.

Τρελαθείτε όμως και εσείς όταν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες της ηθοποιού από την καθημερινότητά της στο Μεξικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved