Μιχάλης Κουινέλης: Η παραδοχή για το Voice και η ζωή στην Αλεξανδρούπολη
Showbiz

Μιχάλης Κουινέλης: Η παραδοχή για το Voice και η ζωή στην Αλεξανδρούπολη

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Την περίοδο της καραντίνας την πέρασε στο στούντιο, ενώ αφιέρωσε πολλές ώρες στην κόρη του. «∆εν σου κρύβω ότι ανησυχούσα για τους γονείς µου, για την κατάσταση, για το πώς θα είναι η ζωή µας και ακόµα µε ανησυχεί, γιατί πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», εξηγεί. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, Ηβη, που είναι επίσης τραγουδίστρια, ανήκουν σε έναν χώρο που «χτυπήθηκε» αρκετά εξαιτίας της πανδηµίας και ακόµα δεν έχει ανακάµψει.



Τους άγχωσε το κοµµάτι της επιβίωσης;

«Ηταν ο µεγαλύτερος προβληµατισµός µας αυτός, πώς θα εξελιχθούν τα πράγµατα. Υπάρχει πλήρης αβεβαιότητα και αναµένουµε», παραδέχεται, ενώ αποκαλύπτει πως βρίσκεται στο στούντιο. «Ετοιµάζω το δικό µου αλλά και το νέο άλµπουµ της Ηβης... Θα υπάρχει και δικό µου τραγούδι, καθώς κάθε χρόνο κάνουµε ένα µαζί, το θεωρούµε κάτι σαν γούρι, οπότε στο νέο άλµπουµ µου θα συµµετάσχει και η Ηβη, αλλά ακόµα είναι νωρίς να πω περισσότερα, καθώς θα κυκλοφορήσει Οκτώβριο ή Νοέµβριο», δηλώνει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.



Το ζευγάρι, που έχει µια πανέµορφη κορούλα, η οποία έκλεισε τα δύο της χρόνια, ζει στην Αλεξανδρούπολη µόνιµα, ενώ στην Αθήνα έρχονται µόνο όταν το απαιτεί η δουλειά.

«Πάντα ήµασταν στην Αλεξανδρούπολη, ερχόµαστε στην Αθήνα µόνο για δουλειές. ∆εν φύγαµε ποτέ από εδώ. Εγώ είµαι παιδί της επαρχίας. Η ζωή είναι πιο εύκολη εδώ. Η Αθήνα είναι µια δύσκολη πόλη», τονίζει. Στο «The Voice» θα επέστρεφε; «∆εν θα το ξαναέκανα. Ηταν δύο πολύ καλές χρονιές. Κάποια πράγµατα πρέπει να µένουν όπως ήταν και στο µυαλό του κόσµου. Αν ήταν κάτι άλλο και µου άρεσε, θα το συζητούσα», εξηγεί και παραδέχεται πως συνεχίζει να έχει προτάσεις. Οµως ποτέ δεν αποφασίζει µε γνώµονα τα χρήµατα.

«Πρώτα κάνω κάτι επειδή µου αρέσει και µετά για τα χρήµατα. ∆όξα τω Θεώ, µε παίρνουν συχνά τηλέφωνο για δουλειές στην τηλεόραση. Προφανώς θεωρούν ότι ταιριάζω σε αυτά που σκέφτονται... Στην προκειµένη φάση, είµαι σε κατάσταση αναµονής, εξετάζω πράγµατα και καταστάσεις και αν νιώσω µε κάτι καλά, θα το κάνω», παραδέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved