Στρώστε «Κόκκινα Χαλιά» σπίτι σας!
Showbiz

Στρώστε «Κόκκινα Χαλιά» σπίτι σας!

Δεν χρειάζεται να τρέξετε πανικόβλητοι προκειμένου να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας φέρει κοντά στο αγαπημένο σας συγκρότημα. Τα «Κόκκινα Χαλιά» έρχονται στο χώρο σας για μία prive συναυλία!

Η πρωτότυπη παραγωγή του MTV, μετά από το «Μύρωνα Στρατή», τους «Vegas» και τις «Μέλισσες», προετοιμάζεται για το 4ο «Live @ Your Place» του 2010, με τα «Κόκκινα Χαλιά»! Ο μουσικός διαγωνισμός που «τα σπάει» ξεκίνησε τη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, θα διαρκέσει ένα μήνα και θα αναδείξει τον τυχερό που θα απολαύσει μαζί με τους φίλους του την πιο prive συναυλία, μακριά από μουσικά stages και club.

Αν θέλετε να «πατήσετε» στο μουσικό αυτό χαλί δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στο www.liveatyourplace.gr. Σ΄ αυτή τη σελίδα μπορείτε να ανεβάσετε video και φωτογραφίες από χώρους του σπιτιού σας, που πιστεύετε ότι είναι κατάλληλοι για τη «Live @ Your Place» συναυλία με τα «Κόκκινα Χαλιά».

Εσείς επιλέγετε το χώρο και οι τέσσερις νέοι του συγκροτήματος θα σας χτυπήσουν το κουδούνι για να «ανάψουν φωτιές» στο σπίτι σας!

Οι υπεύθυνοι του MTV μαζί με τους εκπροσώπους του συγκροτήματος θα επιλέξουν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους τον τυχερό νικητή, που θα «ταξιδέψει» μαζί με τους φίλους του στη μαγεία της μουσικής και των στίχων του πιο υποσχόμενου νεανικού συγκροτήματος.

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/15-25/story/stroste-kokkina-xalia-spiti-sas

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved