Φ. Ψυχίδου: Ο πραγματικός λόγος χωρισμού από τον Κοργιαλά και η νέα του ζωή
Showbiz

Φ. Ψυχίδου: Ο πραγματικός λόγος χωρισμού από τον Κοργιαλά και η νέα του ζωή

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά τώρα φαίνεται πως ήταν και οι δύο έτοιμοι για να αποκαλύψουν τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού τους. 

Όπως αποκαλύπτει η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξή της, οι δυο τους πλέον έχουν βρει τις ισορροπίες τους και έχουν ως κύριο μέλημά τους την ανατροφή του μοναχογιού τους Θανάση.

Όπως είπε η Φωτεινή Ψυχίδου στο Secret:

«Ο Δημήτρης μετακόμισε στη Ναύπακτο και ζει μόνος του. Ασχολείται με τη μουσική και το ψάρεμα. Αυτή την περίοδο έχει το παιδί μας, τον Θανασάκη, κάνουν τα μπάνια τους και τις διακοπές τους» είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Ψυχίδου και συνέχισε μιλώντας για τα δικά της άμεσα σχέδια:

«Και εγώ τώρα που τελείωσε η εκπομπή θα πάω μαζί τους δυο μέρες και μετά θα πάω στην Καλαμάτα όπου θα είναι η κόρη μου η Ιόλη. Με τον Δημήτρη χωρίσαμε γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενη».

Να θυμίσουμε ότι η κόρη της Ιόλη είναι ο καρπός του έρωτά της με τον γνωστό μουσικό Μπάμπη Στόκα με τον οποίο επίσης έδωσαν τέλος στο γάμο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved