Δεν τρέχει απολύτως τίποτα ανάμεσα στον Αλεξάνδρου και την Καλλέργη!
Showbiz

Δεν τρέχει απολύτως τίποτα ανάμεσα στον Αλεξάνδρου και την Καλλέργη!

Οι φήμες ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρήκε νέα γυναικεία αγκαλιά δεν ισχύουν!

Οι συγκεκριμένες φήμες ήθελαν τον γοητευτικό παρουσιαστή και μοντέλο να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό της καλλονής Μαριάννας Καλλέργη η οποία έχει χαρίσει στη χώρα μας μεγάλες συγκινήσεις μέσα από τις κατακτήσεις της στο άθλημα του Muay Thai που υπηρετεί πιστά εδώ και πολλά χρόνια.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού οι δυο τους δεν γνωρίζονται. Είχαν συναντηθεί μόλις μία φορά πριν από τρία χρόνια, σε πάρτι που είχε γίνει μετά την έξοδο της Μαριάννας από το Survivor όπου είχε συμμετάσχει. Όμως, οι δυο τους ποτέ δεν είχαν καμία άλλη κοινωνική επαφή από τότε.

Είναι γεγονός ότι η προσωπική ζωή του Δημήτρη Αλεξάνδρου είχε απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Καλάβρια. Ένα χωρισμό που είχαν επιβεβαιώσει αμφότεροι με δηλώσεις τους.

Όμως, είχαν τονίσει και οι δύο πλευρές πως ακόμα και μετά τον χωρισμό θα συνεχίσουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, όχι μόνο γιατί είναι συνεργάτες και συνέταιροι σε κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά και γιατί εκτιμούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved