Εντυπωσιακό: Ελληνίδα celeb γέννησε πριν από 6 μήνες και έχει αυτό το κορμί!
Showbiz

Εντυπωσιακό: Ελληνίδα celeb γέννησε πριν από 6 μήνες και έχει αυτό το κορμί!

Έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από έξι μήνες αλλά το κορμί της είναι τώρα σαν να μην πέρασε ποτέ από τη διαδικασία μιας εγκυμοσύνης και μιας γέννας. 

Η εν λόγω celeb ήταν πραγματικά ευτυχισμένη όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της και ούτε για μία στιγμή δεν σκέφτηκε -ούτε τον καιρό που κυοφορούσε, ούτε την περίοδο της λοχείας- τη σιλουέτα της και τα κιλά που έπρεπε να χάσει.

Άλλωστε, ακόμα και ως έγκυος δεν είχε πάρει πολλά κιλά και σχεδόν αμέσως μετά τη γέννα, όχι μόνο τα έχασε αλλά φρόντισε και το σώμα της με σκληρή γυμναστική και καλή διατροφή.

Και τώρα, έξι μήνες μετά την εγκυμοσύνη και ενώ απολαμβάνει όμορφες στιγμές με το κοριτσάκι της, χαίρεται και το τέλειο κορμί της που με μαγιό, είναι πολύ εντυπωσιακό.

Μήπως καταλάβατε για ποια πρόκειται;

Δείτε στην παρακάτω gallery:


Η εν λόγω εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα καθώς ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί και περνάει πολύ χρόνο με τη μόλις έξι μηνών κόρη της η οποία ήρθε στον κόσμο πρόωρα και χρειάστηκε να μείνει για λίγο στη θερμοκοιτίδα. Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ' ευχή και πλέον μαμά και κόρη είναι αχώριστες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved