Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στα 61 του χρόνια ο Πητ Παπαδάκος!
Showbiz

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στα 61 του χρόνια ο Πητ Παπαδάκος!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος!

Ο Πητ Παπαδάκος ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις τη δεκαετία του '90 στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, ήταν μόλις 61 ετών και φυσικά συγγενείς και φίλοι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατό του.

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή τα ανίψια του Μαριελένα και Τάσος Παπαδάκος. Συγκεκριμένα η ανιψιά του έγραψε τα ξημερώματα στα social media: «Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες, θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ... άγγελέ μου».

Όσο για τον ανιψιό του, αρκέστηκε να γράψει: "Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!".

Ο Πητ Παπαδάκος ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά καθώς και αστρολόγος. Επίσης ήταν πτυχιούχος του clayton university U.S.A. Πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής και συγγραφέας διεθνούς φήμης. Είχε ιδρύσει το 1ο Πανευρωπαϊκό Κέντρο Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας που έφερε το όνομά του ενώ ήταν και πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημωνικης Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων). Ήταν επίσης Ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

Είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νίκαια και η καταγωγή του κρατούσε από το Γύθειο Λακωνίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved