Τσαπανίδου: Η απώλεια του άντρα της, τα δάκρυα και γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε
Showbiz

Τσαπανίδου: Η απώλεια του άντρα της, τα δάκρυα και γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος στην ΕΡΤ και αποκάλυψε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Αποκαλυπτική, πολύ φορτισμένη συναισθηματικά αλλά και αληθινή, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλα και έφτασε να δακρύσει όταν ήρθαν στο μυαλό της πράγματα που φαίνεται πως είχε καλά... προφυλαγμένα.

Πώς αντιμετώπισε η ίδια την απώλεια του συζύγου της, ποιο ήταν το συναίσθημα που είχε λίγο πριν γεννήσει αλλά και πώς διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση με το να μιλήσει στα παιδιά της γι'αυτό, περιέγραψε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και στον Τάκη Γιαννούτσο η Πόπη Τσαπανίδου.

«Υπήρξε μια στιγμή που είπα...», ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος και "έσπασε" μιλώντας για την ανατροφή των παιδιών της και για την απώλεια του συζύγου της.

«Δεν δίνω σημασία στο τι θα πει ο κόσμος. Ο κόσμος θα πει έτσι κι αλλιώς ας είσαι και η Παναγία προσωποποιημένη στη γη», είπε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε.

Μια... ξεχασμένη ιστορία με την περιπετειώδη συνέντευξη από τον πρόεδρο των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ αποκάλυψε επίσης η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved