Μπουρδούμης-Δροσάκη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους! (pics)
Showbiz

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους! (pics)

Την πιο γλυκιά και όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής βιώνουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη καθώς περιμένουν τον ερχομό του γιου τους. 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου στα Βραχνέικα, μία πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης.

Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 25 άτομα! Τελικά το μυστικό αποκάλυψαν οι δυο κουμπάροι του νεόνυμφου ζευγαριού, ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας και η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη μέσω instagram, λίγο μετά την τελετή.

Το ζευγάρι αμέσως μετά έφυγε για τον μήνα του μέλιτος, αν και σύντομα θα αναγκαστούν να τον διακόψουν αφού ο γιος τους θα έρθει στον κόσμο. Και φυσικά τόσο εκείνη όσο και ο γνωστός ηθοποιός αδημονούν γι' αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τη Real ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έχουν ήδη αποφασίσει το όνομα του μωρού τους που θα είναι Τάσος αφού θέλουν από κοινού να τιμήσουν τον πατέρα του γνωστού ηθοποιού.

Άγνωστο πότε θα κάνουν τη βάφτιση αλλά αυτό είναι κάτι που θα σκεφτούν πολύ αργότερα, όταν θα έχουν συνηθίσει στις νέες όμορφες συνθήκες της ζωής τους με τον ερχομό του μωρού τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved