Η Μαρίζα Ρίζου παρουσιάζει «Το Καλοκαίρι», ένα τραγούδι που… δεν μιλάει για το καλοκαίρι!
Showbiz

Η Μαρίζα Ρίζου παρουσιάζει «Το Καλοκαίρι», ένα τραγούδι που… δεν μιλάει για το καλοκαίρι!

Άκου το νέο της τραγούδι

Ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις, όπως τη γνωρίζουμε πολύ καλά, η τραγουδοποιός Μαρίζα Ρίζου δημιούργησε και μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι. Ένα τραγούδι που έχει τίτλο «Το Καλοκαίρι», κυκλοφορεί καλοκαίρι και… μοιάζει να μιλάει για το καλοκαίρι, κάτι που όμως, πολύ απλά δεν ισχύει, όπως μας διαβεβαιώνει η ίδια η Μαρίζα Ρίζου, παρουσιάζοντάς το.

Σε ένα εκ βαθέων κείμενο, που μιλάει για το τραγούδι της αλλά και για την ίδια, μας ενημερώνει ξεκάθαρα πως: «Η αλήθεια είναι πως το τραγούδι αυτό ΔΕΝ είναι για το καλοκαίρι. Δεν είναι για τα νησιά, τα γαλάζια νερά, τις θάλασσες, τις ακτές και τα ταξίδια. Φαίνεται να είναι, όμως στ’ αλήθεια δεν είναι»! Τότε για ποιους είναι; Είναι για τους άλλους, είναι για όλους. «Είναι για εκείνους που κοίταξαν όλο το μαύρο μέσα τους και έξω τους κι όμως δεν τα παράτησαν», συνεχίζει η ίδια μιλώντας από την ίδια της την ψυχή, όπως ακριβώς κάνει και το τραγούδι της. «Το τραγούδι αυτό είναι βασικά για εκείνη την μαγική στιγμή που συνήθως έρχεται μετά το μαύρο και που σε κάνει να νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι όλα θα πάνε ΚΑΛΑ», συνεχίζει εξηγώντας την αλήθεια της, ενώ το πρωτότυπο κείμενο κλείνει με μια ευχή: «Τσίαρς στο Μεγάλο Βήμα του καθενός»!

mariza rizou

Ολόκληρο το κείμενο της Μαρίζας Ρίζου για «Το Καλοκαίρι»:

«Κανονικά εάν έγραφε αυτό το δελτίο τύπου κάποιος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, κατά πάσα πιθανότητα θα ανέφερε κάπου ότι “Το καλοκαίρι” είναι ένα τραγούδι για το καλοκαίρι. Επίσης αποκλείεται να ξεκινούσε με τη λέξη “κανονικά”. Αλλά δε μας νοιάζει. Η αλήθεια είναι πως το τραγούδι αυτό ΔΕΝ είναι για το καλοκαίρι. Δεν είναι για τα νησιά, τα γαλάζια νερά, τις θάλασσες, τις ακτές και τα ταξίδια. Φαίνεται να είναι, όμως στ’ αλήθεια δεν είναι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved