Showbiz

Φωτεινή Βελεσιώτου: «Δε μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική»

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. Η φωνή της ντύνει το soundtrack της σειράς Άγριες μέλισσες με το τραγούδι της Μέλισσες... 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη δύναμη που ασκεί η μουσική στη ζωή της, για το πόσο εύκολη ήταν η μετάβαση από δασκάλα σε τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και στην φετινή επιτυχία του τραγουδιού «Μέλισσες» που ακουγόταν στη σειρά εποχή της του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Τι δύναµη ασκεί η µουσική στη ζωή σας όσο περνούν τα χρόνια;

«Η µουσική είναι µέρος της ζωής µου. Δεν µπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Ακόµα και όταν δεν τραγουδάω, «κλείνοµαι» µέσα στο σπίτι και ακούω όλων των ειδών τη µουσική. Οταν ήµουν µικρή άκουγα κυρίως εκκλησιαστική και βυζαντινή µουσική. Μετά τα 18 µπήκαν στη ζωή µου το ρεµπέτικο, το λαϊκό και το ροκ».

Ηταν εύκολη η µετάβαση από δασκάλα σε δηµοτικό σχολείο σε τραγουδίστρια;

«Ναι, δεν είχα κάποιο πρόβληµα. Και τότε τραγουδούσα είτε µία φορά την εβδοµάδα είτε µία φορά τις δύο εβδοµάδες. Γενικά µου αρέσει πολύ να τραγουδάω. ∆εν το βλέπω ως δουλειά. Το γουστάρω!».

Η φετινή επιτυχία που συναντά το τραγούδι σας «Μέλισσες» έχει αλλάξει τη ζωή σας;

«Καθόλου! Οπως ήµουν, έτσι συνεχίζω και είµαι. Ζω απλά και λιτά. Θα πάω στη λαϊκή µου. Θα βγω τη βόλτα µου. Γενικά προτιµώ την ηρεµία µου. ∆εν συχνάζω σε χώρους που έχει αρκετό κόσµο. Η έκθεση δεν είναι κάτι που µε αγχώνει ή µε τροµάζει. Το µόνο που έχει αλλάξει στη φετινή χρονιά είναι όταν µε σταµατάνε στον δρόµο και µου λένε: «Πολύ ωραίο τραγούδι οι “Αγριες µέλισσες”». Και λέω από µέσα µου: «Αγρίεψαν οι µέλισσες».

Αν και η τεχνολογία έχει κατηγορηθεί ότι φέρνει µοναξιά, στις µέρες του lockdown φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιµη για πολλούς. Ποια είναι η δική σας σχέση;

«Είναι ένα κοµµάτι που δεν το έχω σχεδόν καθόλου. Εχω ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά δεν ξέρω να το χειρίζοµαι πολύ καλά. Ευτυχώς, όµως, έχω πολύ καλούς φίλους που µε βοηθούν και µαθαίνω σιγά σιγά, γιατί είναι απαραίτητη στη ζωή µας», είπε στο Έθνος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved