Φωτεινή Βελεσιώτου: «Υπάρχουν συνάδελφοι που ζουν στα όρια της φτώχειας»
Showbiz

Φωτεινή Βελεσιώτου: «Υπάρχουν συνάδελφοι που ζουν στα όρια της φτώχειας»

Η  Φωτεινή Βελεσιώτου, η οποία φτιάχνει βαλίτσες για να συναντήσει το κοινό της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μίλησε για το πόσο έχει επηρεαστεί η τέχνη από τον κορονοϊό.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη εξάρτηση της και ποια περίοδο της ζωής της θα ήθελε να επισκεφτεί ξανά.

Πόσο έχει επηρεαστεί η Τέχνη από τον ιό;

«Θα έλεγα αρκετά! Υπάρχουν συνάδελφοι που ζουν πλέον στα όρια της φτώχειας. Και όχι µόνον όσοι ασχολούνται µε τη µουσική, αλλά και στα περισσότερα επαγγέλµατα. Είναι κάτι που ξεκίνησε από τις αρχές Μαρτίου και πιστεύω ότι θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόµα».

Πώς κρίνετε τα µέτρα που πήρε το κράτος για την αντιµετώπιση της πανδηµίας;

«Τα µέτρα ήταν καλά, αλλά τώρα δεν υπάρχει κανένα µέτρο. Ερχονται ανεξέλεγκτα τουρίστες στην Ελλάδα χωρίς κανέναν έλεγχο. ∆εν λέω να µην έρθουν, αλλά µε προϋποθέσεις. Εµείς είχαµε σχεδόν τελειώσει µε τον κορονοϊό και πάλι έχουµε κρούσµατα. Τι σηµαίνει αυτό; Οτι κάτι τώρα δεν γίνεται καλά. Για παράδειγµα, η µάσκα είναι πλέον απαραίτητη ή όχι; Κανείς δεν µας το είπε αυτό».

Στο κοµµάτι του Πολιτισµού;

«Τίποτα δεν έγινε στο κοµµάτι του Πολιτισµού. Η κυρία Μενδώνη έδειξε φοβερή αναλγησία. Ωστόσο δεν είναι µόνο το κοµµάτι του Πολιτισµού. Ολη η Ελλάδα βογκάει».

Η µεγαλύτερη εξάρτηση που έχετε στη ζωή ποια είναι;

«Είναι το τσιγάρο, αλλά έχω βάλει στόχο από την 1η Σεπτεµβρίου να το κόψω».

Αν επισκεπτόσασταν ξανά µια περίοδο της ζωής σας, ποια θα ήταν αυτή;

«Είµαι πολύ καλά τώρα. ∆εν θα ήθελα να επισκεπτόµουν κάποιες από τις προηγούµενες ηλικίες µου. Πιστεύω ότι κάθε ηλικία έχει τα καλά της. Είµαι τυχερή γιατί έχω ειλικρινείς και αληθινούς ανθρώπους κοντά µου, που µου δίνουν ζωή και νόηµα να συνεχίζω να ζω. Νιώθω υγιής, ενεργή και ζωντανή!», είπε στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved