Διεθνής καριέρα για το Μιχάλη Χατζηγιάννη
Showbiz

Διεθνής καριέρα για το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για την ευρωπαϊκή του καριέρα, την φετινή αποχή του από τα νυχτερινά μαγαζιά, για τα δημοσιεύματα που γράφονται για την προσωπική του ζωή και για το νέο του CD που σύντομα θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία.



Νέο ξεκίνημα για τον «Mihalis» στο εξωτερικό. Τι λέει ο ίδιος για τη διεθνή του καριέρα και τους fans του εξωτερικού; «Καταρχήν είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για διεθνή καριέρα και fans. Αυτό που ισχύει είναι ότι έχει γίνει ένα πρώτο, σημαντικό για μένα βήμα το οποίο απολαμβάνω και μέσα από εκεί έρχομαι σε επαφή με το πώς λειτουργούν τα πράγματα στο εξωτερικό. Η υπογραφή συμβολαίου με τη Universal Γερμανίας, οι συναυλίες μου στο εξωτερικό, είναι μία καινούργια προσπάθεια που περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί.». Μέχρι τώρα έχουν ήδη ανακοινωθεί μερικές από τις ευρωπαϊκές συναυλίες που θα πραγματοποιήσει σε Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Ντίσελντοφ. Οι συναυλίες όμως δε θα κινηθούν μόνο σε αγγλόφωνο πρόγραμμα θα έχει και πολλά ελληνικά στοιχεία. «Δεν μπορεί να είναι αποκλειστικά αγγλόφωνο. Το πρόγραμμα θα έχει λίγα αγγλόφωνα κομμάτια με κύριο κορμό όμως τα ελληνικά τραγούδια. Πιθανώς επίσης να έχουμε και κάποιες ξένες διασκευές.», λέει ο τραγουδιστής.



Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέλεξε φέτος να μην κλείσει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο γιατί πιστεύει πως αυτή τη χρονιά δεν χρειαζόταν να εμφανιστεί κάπου. Παρόλα αυτά, έχει σκεφτεί πράγματα που θέλει να κάνει και θα ταιριάζουν στο κλίμα της εποχής. Επίσης, ο τραγουδιστής βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τη νέα του δουλειά. Τι να περιμένουμε από εκείνον και πότε θα βρεθεί στα δισκοπωλεία; «Ελπίζω, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου. Ως προς το διαφορετικό, προσπαθώ και ελπίζω πάντα ότι κάνω κάτι διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν, με την έννοια ότι κι εγώ εξελίσσομαι μέσα στα χρόνια και αποζητώ προκλήσεις που με γεμίζουν πάντα.».



Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως απάντησε και στην ερώτηση του δημοσιογράφου που αφορά στην προσωπική του ζωή. Φέτος το καλοκαίρι ήταν η πρώτη φορά που ο κίτρινος τύπος ασχολήθηκε τόσο πολύ με την προσωπική σου ζωή. Σε είδαμε να χωρίζεις, να ερωτεύεσαι, να παντρεύεσαι μέχρι να γίνεσαι και πολιτικός! Πως σε βρίσκουν τα δημοσιεύματα αυτά καθώς δεν τα είχες συνηθίσει... «Δε μου αρέσει να κοινοποιείται η προσωπική μου ζωή από τη στιγμή που δεν αφόρα τη δουλειά μου αλλά δυστυχώς το βλέπω σαν κάτι που δεν μπορώ να αποφύγω.», δηλώνει. Και όσο για το αν έχει ζηλέψει ποτέ του κάποιο τραγούδι, απαντά: «Το Who Wants To Live for Ever των Queen». ηγή: tralala









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved