Σίσσυ Χρηστίδου:Αποκάλυψε γιατί δεν θα είναι ποτέ ξανά με τον Μαραντίνη
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου:Αποκάλυψε γιατί δεν θα είναι ποτέ ξανά με τον Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη έναν χρόνο και κάτι από την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε ανοιχτά σε ερωτήσεις του τύπου: «Γιατί χώρισες;» ή «Είστε ξανά μαζί;».

Η παρουσιάστρια του Open είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποίαν δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή».

Και συμπλήρωσε στο βιντεάκι που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube: «Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει. Αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως, να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί»!

Όσο για την από κοινού επιμέλεια των παιδιών τους, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ό,τι μπορεί να βλέπετε σε paparazzi, έχει να κάνει με την πολλή σημαντική προσπάθεια που γίνεται να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από αυτή τη νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται γι’ αυτά τα δύο παιδιά για τα οποία είμαστε γονείς. Και προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γονείς γίνεται. Αυτό δεν είναι εύκολο και κρύβει μέσα κάποιες πολύ σημαντικές μάχες. Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να βάζεις προτεραιότητες. Να αφήνεις τα δικά σου προσωπικά συναισθήματα, θυμούς ή πικρίες, στην άκρη γιατί ένας χωρισμός τα περιέχει αυτά, αλλιώς δεν θα υπήρχε. Και να μπορείς να είσαι με τον πατέρα των παιδιών σου όσο καλύτερα μπορείς»!

Και η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στην ερώτηση: «Θα είστε ξανά μαζί;». «Ας βγάλουμε όμως αυτό το θέμα από το τραπέζι και ας μην το συζητάμε κάθε φορά που μας βλέπετε μαζί. Θα μας βλέπετε συχνά μαζί. Έχουμε δύο παιδιά και ελπίζω ότι θα μας βλέπετε μαζί»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved