Μάρλεν Γρυντάκη: «Πέρασα δύσκολα όταν έχασα τον πατέρα μου»
Showbiz

Μάρλεν Γρυντάκη: «Πέρασα δύσκολα όταν έχασα τον πατέρα μου»

Η Μάρλεν Γρυντάκη κατάφερε να ξεχωρίσει στο MasterChef 4, τόσο για το ταλέντο της στη μαγειρική όσο και για το χαρακτήρα της.

Η Μάρλεν Γρυντάκη, η πρώην παίκτρια του MasterChef, μίλησε για την παιδική της ηλικία, για το μόντελινγκ, ενώ αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένη.

Η παιδική σου ηλικία πως ήταν;

«Ήταν δύσκολη. Είχα όμορφες στιγμές αλλά στα δέκα μου χρόνια, χώρισαν οι γονείς μου και αυτό με ανάγκασε να μοιράζομαι σε δυο νόμους (Χανιά και Ρέθυμνο) για να είμαι μια με τον έναν και μια με τον άλλον. Δύσκολη περίοδος ήταν όταν πέθανε ο πατέρας μου, ήμουν μόλις στα 16. Ήταν άρρωστος και πιθανόν να το είχα συνειδητοποιήσει όλα τα χρόνια, αλλά πάντα η απώλεια σε στιγματίζει. Τον στήριζα πολύ, ακόμα και οικονομικά εγώ, γιατί πάντα ήμουν δυναμική από μικρή. Στήριζα και όλη την οικογένεια μου, ακόμα και στον θάνατο του η πιο δυνατή ήμουν εγώ. Δεν βγαίνει προς τα έξω ότι είμαι ευαίσθητη αλλά πίστεψε με είμαι πολύ σαν άνθρωπος».

Μπήκες στη διαδικασία να κάνεις ψυχανάλυση;

«Δεν έκανα ψυχανάλυση. Ξεκίνησα το θέατρο και με βοήθησε πάρα πολύ. Μέσα από το θέατρο έγινα καλύτερος άνθρωπος και ήταν σαν να κάνω ψυχανάλυση. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να με συμβουλεύει. Τώρα που ίσως είμαι λίγο καλύτερα οικονομικά, θα το κάνω. Τότε δεν είχα τη δυνατότητα να το κάνω. Έχω περάσει πολλά. Έφυγα πολύ μικρή από το σπίτι μου για το εξωτερικό για σπουδές. Η ζωή στο εξωτερικό είναι καλύτερη από το χωριό. Πατάς στα πόδια σου, έχεις ελευθερία κινήσεων και όχι αυτό το τι θα πει ο κόσμος και τι θα πουν και πώς θα σε δουν... Σε μια κλειστή κοινωνία τα πράγματα δεν είναι εύκολα, δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος όταν μεγαλώνεις έξω».

Μοντέλο; Το κάνεις ακόμα;

«Για μένα ήταν ένα θεραπευτικό κομμάτι να φύγω από την κουζίνα και να νιώσω γυναίκα. Επίσης να βοηθήσω και όλες τις γυναίκες να φοράνε ό,τι θέλουν και να μην έχουν κόμπλεξ γιατί πιθανόν έχουν κάποια κιλά παραπάνω. Είναι σημαντικό όλο αυτό και το ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν γελοιοποιήθηκα και μπόρεσα να κάνω αυτό που ήθελα. Έχω και μια καλή συνεργασία στα σκαριά.Το πώς ντυνόμαστε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάθεση μας.

Έρωτας; Υπάρχει; Είσαι ερωτευμένη;

«Έρωτας απατηλός... Πρέπει να βρω χρόνο για τον έρωτα και από ό,τι βλέπω δεν έχω χρόνο... Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου. Βέβαια εδώ που τα λέμε υπάρχει κάτι αν με αντέξει με τον χρόνο που δεν έχω, θα δείξει».

Θα ήθελες να είσαι η νικήτρια;

«Θα το ήθελα πολύ. Δεν πειράζει όμως εγώ δεν αφήνω τίποτα για αύριο αφού μπορώ να το κάνω σήμερα!», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved