Νάντια Μπουλέ: «Η ζωή είναι ανυπόφορη χωρίς την Τέχνη»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Η ζωή είναι ανυπόφορη χωρίς την Τέχνη»

Η Νάντια Μπουλέ μετά τον κορονοϊό πήρε την απόφαση να κάνει περιοδεία με την καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης με τίτλο «Αχ έρωτα». 

«Η ζωή είναι ανυπόφορη χωρίς την Τέχνη. Το θέατρο γλυκαίνει την ψυχή και βοηθά να σκεφτόμαστε πιο ρομαντικά. Φέτος είναι τολμηρό εγχείρημα μια περιοδεία. Αλλά ειδικά τα ΔΗΠΕΘΕ, ακριβώς επειδή είναι δημοτικά θέατρα, έχουν και έναν λόγο παραπάνω να κάνουν παραστάσεις για να στηρίξουν την κοινωνία», λέει στο «Secret» η πρωταγωνίστρια της παράστασης, Νάντια Μπουλέ.

«Ο βασικός μας φόβος είναι-να μην υπάρξουν κρούσματα κατά τη διάρκεια της περιοδείας Ζητάμε από τον κόσμο να βγει και να στηρίξει το θέατρο τηρώντας όλα τα μετρά προστασίας. Δεν είναι εύκολες οι πρόβες, γιατί σε έναν συγγραφέα όπως ο Λόρκα που είναι πολύ ερωτικός και έχει λυρικό λόγο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις τρόπο να παίξεις με τους συναδέλφους σου χωρίς να αλλάξεις το συναίσθημα και το μήνυμα της παράστασης. Αλλά έχοντας τόσους περιορισμούς έχουμε ανακαλύψει μονοπάτια πολύ ιδιαίτερα. Μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο και έχω πολλή όρεξη να παίξω», αναφέρει.

Είναι από τους τυχερούς καλλιτέχνες που έχουν ήδη κλείσει δουλειές και για τον ερχόμενο χειμώνα, «θα συμμετέχω σε ένα τηλεοπτικό, δραματικό σίριαλ και είμαι αισιόδοξη γιατί, αν ο κόσμος τηρεί τα μέτρα το πράγμα θα κυλήσει καλά», λέει.

«Μέσα στην καραντίνα και αμέσως μετά ήταν πολύ πεσμένη η ψυχολογία όλου του καλλιτεχνικού κόσμου. Και η δική μου. Ενας ολόκληρος κλάδος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Δεν μας είχε ξανασυμβεί. Δεν είναι λεπτομέρεια ο πολιτισμός. Τώρα όμως που συζητούνται νέες δουλειές για τον χειμώνα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα ο φετινός χειμώνας δεν θα είναι ίδιος με - πέρυσι, αλλά νέες παραγωγές φέρνουν αισιοδοξία», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved