Χριστίνα Μαραγκόζη: «Έπαψαν να υπάρχουν μουσικοί παραγωγοί»
Showbiz

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Έπαψαν να υπάρχουν μουσικοί παραγωγοί»

H Xριστίνα Μαραγκόζη μιλά για τις αλλαγές που έφερε ο κορονοϊός στη ζωή της σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και για όσα θα άλλαζε στη μέχρι τώρα πορεία της.

«Είχα κανονίσει συναυλίες στην Αμερική, το καλοκαίρι είχα κλείσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ακυρωθεί, και είμαι σε αναμονή. Ήταν απρόσμενο αυτό, με τα καλά και τα κακά του. Τα είχε όλα», αναφέρει για την καραντίνα η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Αναπολώντας τα πρώτα της βήματα, ανατρέχει στο Γυμνάσιο. «Τραγουδούσα μόνο το καλοκαίρι, όπως σε γιορτές κρασιού, για το χαρτζιλίκι. Μεγάλωσε στη Γερμανία από γονείς μετανάστες και θυμάται ακόμα τα νυχτέρια όταν άκουγαν τραγούδια των Καζαντζίδη, Γκρέυ, Πάνου και Λύδιας.,. Ίσως αυτό έπαιξε ρόλο ως προς το συναίσθημα, τις θύμησες... Η δισκογραφία ήρθε με ένα άλμπουμ των Θέμη Ανδρεάδη και Γιάννη Λογοθέτη. Η αναγνώριση; «Με τον δίσκο "Πότε Βούδας, πότε Κούβας" και το τραγούδι "Να χα την ξύπνια μηχανή", σε στίχους Μ. Ρασούλη και μουσική Π. Βαγιόπουλου», λέει στο Secret.

Το 1986 συμμετείχε στο «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα» του Αντώνη Βαρδή. Συνεργάστηκε με τους Μητροπάνο, Μαρινέλλα, Πάριο, Αλεξίου, Βιτάλη, Λάκη Χαλκιά, Μητσιά, Μπέλλου, Νικολόπουλο, Σούκα, Μαχαιρίτσα, Θαλασσινό, Πασχαλίδη, Ζιώγαλα, Σπανό, Ελευθερίου κ.ά. Γύρω στο 2000 άλλαξε το σκηνικό με την πτώση των δισκογραφικών εταιρειών. «Έπαψαν να υπάρχουν μουσικοί παραγωγοί και οι δισκογραφικές εταιρείες άρχισαν να λειτουργούν υποτυπωδώς. Αυτό έφερε μια πολύ μεγάλη αλλαγή, που τη βιώνουμε και σήμερα. Στο ραδιόφωνο παίζονται συγκεκριμένα τραγούδια εξαιτίας της ρΐ3γ1ί3£ και ακούμε τα ίδια και τα ίδια».

Θα άλλαζε κάτι στην πορεία της; «Ισως κάποιες συνεργασίες που δεν έκανα, ενώ το ήθελα πολύ. Ο,τι έρχεται μπορεί να μας κάνει καλύτερους. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, για να μπορούμε να παλεύουμε τις αντιξοότητες, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε για την επόμενη ημέρα και να ζούμε το αύριο που έρχεται», εύχεται, επιθυμώντας να γεννιέται μέσα από το τραγούδι, ταξιδεύοντας τον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved