Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η Ελένη Μενεγάκη, η «βασίλισσας της πρωινής ζώνης» άφησε τον θρόνο της και ήδη κυκλοφορούν σενάρια για την επιστροφή της, την Αμερική και τον ρόλο των διαφημιστών.

Επειτα από τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε την τηλεόραση. Ανήμερα της γιορτής της, η Ελένη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι την επόμενη σεζόν δεν θα κάνει εκπομπή ύστερα από 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας.

Η ωραία Ελένη αποφάσισε να αποχωρήσει. Το για πόσο και για ποιο χρονικό διάστημα μόνο εκείνη το ξέρει. Αλλωστε, δεν φαίνεται να βιάζεται για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της. Αυτό που θέλει είναι να δει πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο στην ελληνική τηλεόραση και στη συνέχεια να... δράσει. Σε ένα τοπίο που θυμίζει κινούμενη άμμο, κάθε απόφαση της μπορεί να αναιρεθεί στην πορεία. Κι αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα για την Ελένη είναι ότι κάνει σίγουρα και σταθερά βήματα. Ηδη από την περίοδο της καραντίνας την προσέγγισαν δύο κανάλια.

Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν λόγω των μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων. Αλλωστε, η ίδια είχε πάρει την απόφαση της να ξεκουραστεί και να απέχει για ένα διάστημα από την τηλεόραση. Οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν την Ελένη να φεύγει για ένα διάστημα στην Αμερική, όπου θα σπουδάσει ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος. Και όπως κάθε Ελληνίδα μάνα, θέλει, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό, να βρίσκεται κοντά στο παιδί της.

Άλλωστε, όπως αναφέρει το Secret, για την ωραία Ελένη αυτό που προέχει είναι τα παιδιά της. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις εξαγγελίες Τραμπ να μην ανανεώσει το φθινόπωρο τις βίζες των ξένων φοιτητών που βρίσκονται στη χώρα και να μη δεχθεί νέους φοιτητές, τα σχέδια της μπορεί να αλλάξουν. Προς το παρόν, αυτό που προέχει είναι οι διακοπές της στο ησυχαστήριο της στην Ανδρο, με τους αγαπημένους της. Στο κάτω-κάτω δεν έχει κανέναν λόγο να βιάζεται.

Οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να συζητά-για την επιστροφή της στην ΤV, όχι όμως τον Οκτώβριο, αλλά στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου, από τον Ιανουάριο του 2021. Όσο για το ποια ζώνη: Αυτό κανείς δεν το ξέρει. Το μόνο που ξέρουν οι καναλάρχες είναι ότι την Ελένη την αγαπούν οι διαφημιστές. Μπορεί να κοστίζει πολλά, αλλά φέρνει και πολλά. Κι αυτό το ξέρει και η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved