To ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει το πρώτο ερωτικό καλοκάιρι του! (photos)
Showbiz

To ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει το πρώτο ερωτικό καλοκάιρι του! (photos)

Είναι μαζί εδώ και περίπου οκτώ μήνες και αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που διανύουν μαζί και δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι. 

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς να πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα και ίσως δύσκολα καλοκαίρια μας, όμως όχι για το ερωτευμένο ζευγάρι που δείχνει να απολαμβάνει τον έρωτά του όσο ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους δύο ερωτευμένους στη Βουλιαγμένη να απολαμβάνει τις δροσιστικές βουτιές του αλλά και τρυφερές αγκαλιές στην ξαπλώστρα.

Η αλήθεια είναι πως κανένας δεν πίστευε ότι αυτή η σχέση θα κρατούσε για πολύ, όμως οι δυο τους όχι μόνο τους διέψευσαν αλλά δείχνουν και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μάλιστα εκείνος σε δηλώσεις του πριν από μερικούς μήνες είχε παραδεχτεί δημόσια: «Μπορώ να το πω. Είμαι σε μια πολύ ευχάριστη περίοδο. Δεν έχω συνηθίσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή… Αυτό το κορίτσι με έχει κάνει να νιώσω διαφορετικά, έτσι όπως δεν έχω νιώσει ποτέ».

Και αν κρίνουμε από τα τρυφερά ενσταντανέ τους στην παραλία, σίγουρα μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο... Μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved